Meni kolega reće da u poslednjih 50 godina koliko se on bavi pčelarstvom, nije bila ovako loša godina. Rojevi su mu umirali od gladi.
Printable View
Sky kada si kupio 710059? Vidim da ima hromirani okvir datuma, pa me zanima do kada je to bilo. Inače padaju sa kvalitetom ravnomerno, polako, ali ravnomerno padaju.
Amfibije ministarke (710) kupio sam pre par godina.
Ima ih Zenitar na jebaju (s prozorom) ali je boja više tirkizna nego plava.
Malo jesenjih boja
Prilog 133251
Prilog 133252
Prilog 133253Prilog 133254Prilog 133255Prilog 133256
Lep sunčan dan, šteta da se ne iskoristi. :)
Prilog 133268
Prilog 133269
Prilog 133271
Prilog 133270
Sky zanima me možeš li postovati neku grupnu fotografiju svojih sovjeta u njihovoj aktuelnoj postavci?
Zaboravio sam Molniju, par Agat štoperica i jednu Amfibiju. Kad već pričamo na tu temu, kada ćeš ti fotografisati svoju kolekciju sovjeta. Naslućujem da bi se tu moglo svašta videti.
Prilog 133518
Prilog 133520
Kakva kolekcija...odlicni su... :congrats:
:congrats: :thumbsup:
Prelepi satovi Sky. Za Strelu nemam reči.
Moja kolekcija je kući, u Beogradu, a dolazim nadam se na malo duži odmor ovaj put i to krajem idućeg meseca.
Kod mene su trenutno samo tri sata, novi Babino, jedna Amfibija koja me prati svaki dan na objektu i Raketa 2627H automatik. Par kratkih tekstova sam već napisao, ali je fotografisati sat nemoguće jer pravog prirodnog svetla nema. Ovde u Piteru je večito oblačno i mračno, a za tri meseca koliko sam ovde pamtim samo dva sunčana dana.
Fali mi samo jedan sunčan dan. :(
Грађанин је ки уписан :)
http://www.svetsatova.com/forum/atta...g_6522-....jpg
Tako je, da se ne zaboravi ko je dao najveći dopinos i najveće žrtve!
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Gde si samo iskopao matoru Black & Decker bušilicu?
Imam istu, i čuvam je kao uspomenu, kad se pravio dugovečan alat.
PS
Gde naći takav plavi Vostokov cifer?
Slažem se, odlična je bušilica.
Što se brojčanika tiče, ne znam da li Meranom ili neko drugi ima u ponudi nešto slično ako ne preostaje ti da probaš negde kupiti Amfibiju 119 sa tim brojčanikom. Verovatno, ako baš hoćeš samo brojčanik, ti se to ne isplati.
[emoji106]
G 9100 Gulfman
Prilog 145268
Prilog 145269
Prilog 145270
Čestitam :beer: