Odgovor na pp.
Printable View
Odgovor na pp.
Nabaviti ovu "sabljarku" od Casio je nemoguća misija... skoro sigurno, najlepši Duro od kako serija postoji do dan danas.
Амфибия и пчелы
Prilog 98359
Prilog 98361
Prilog 98362
Prilog 98363
Prilog 98364
Prilog 98365
Super Sky :thumbsup:
Odlicne fotke, zanimljive i jedinstvene. :thumbup:
Hvala Mario,hvala Rus.
Još dve fotke ( da se ne baci :) )
Prilog 98370
Prilog 98372
Super fotke, a ako ti ostane neka tegla meda viška, ima ko će se za nju pobrinuti ;)
Monster
Prilog 98672
Prilog 98673
Prilog 98674
Prilog 98675
Prilog 98676
Prilog 98677
Prilog 98678
I jedna sa Bambinom
Prilog 98679
sjajne fotografije fenomenalnog sata :adore:
Odlicne fotke... ne zna se koja je bolja! Sve radjeno s mnogo truda i ljubavi, nema sumnje!
Ustvari znam koja mi je broj jedan! :yes4:
Onaj fantasticni, stari Komandirskie, postavljen, jelte, по случаю Дня Победы, a i kako bi drugacije - bez premca! :congrats:
Hvala obojici.
Komandirski... ništa nije slučajno :).
Odlicna kolekcija Ruskih satova ali mi je najzanimljiviji ovaj monster :)
Hvala .:)
Bitno je da je na vojnickom opasacu... :congrats:
Sto bi se dobri kaisevi napravili od tog opasaca,.....za mog pilota :dance3:
Da nije malo predebela ta koža!?
Inače,ovaj opasač je sinonim za kvalitet. Ovakav kvalitet ja u Doboju i okolini nigdje ne mogu kupiti(čak ni u fabrici kožne odjeće i galanterije u Tešnju) pa se moralo potegnut' do Amerike na e bay(50€ za debeli opasač od kravlje kože).
Ovakvih vojnih polovnih kaiseva imas koliko hoces na pijacama kada su vasari pa donesu sve i svasta. Od vojne opreme ima sta hoces...
U redu za buvljake ali ja sam htio,i kupio, normalan crni opasač za leviske.
Ima ih za kupiti ali je kvalitet upitan.
Dobre crne kaiše pravi novosadski Manual. Ja sam kupio jedan tek nedavno, ali je isti model kao što ima moj kum, koji ga koristi 5-6 godina, a tragova upotrebe skoro da i nema.
Manual ima vrhunske stvari od koze.....
Mogu od vojnih opasača da se naprave kaiševi za satove ( koža se malo istanji ) , čak mislim da na Pugovom sajtu ima kaiš napravljen od vojničkog opasača.
Inače mogu se naći i potpuno novi kožni vojni opasači. Volim da ih nosim na farmerke ( i one tzv. džepare ). Verovatno ne idu na neke elegantnije odevne kombinacije ali za sve ostalo su super. Takođe nove vojne opasače možete odneti kod kožara pa ih ofarbati u crno. Odlično izgledaju. Možete ih premazati i maslinovim uljem onda dobiju vrlo interesantnu braonkastu boju ( boju meda ). Imam ih raznih. Ovaj sa pređašnjih fotki je estetski u najgorem stanju, neodržavan, intenzivno nošen, star 30-tak godina a opet trajaće još toliko.
PS- tema mi se pretvori u modni savetnik:D:blink:.
Pa jbg, kada je interesantno.....otvori podtemu.....ja vec duze vreme trazim stariji iznosen vojni opasac, samo da mi boja dgovara....trazio i na "najlonu". A vidjao sam kaiseve radjene od starih vojnih oprtaca.
Lep ovaj Citizen.....danas mi se nekako lepio za ruku!
odlično, originalno i vrhunski prezentirano, satovi uredni i u originalu
Citizen 8210
Prilog 101670
Prilog 101671
Prilog 101672
Prilog 101673
Ovaj oblik kucista me u zadnje vrijeme jako privlaci. Slike, kao i uvijek fenomenalne!
Ma cekaj, znam onoga sa plavim ciferom...a koji je sada ovaj drugi?
Odlicna oba! :thumbup:
Ko je radio sunburst ili su tako ocuvani?
Mario nema plavog brojčanika, nisi ga mogao videti. Vidim ja da se tebi samo plavi Sumo vrzma po glavi. :)
Joppa, mat šara je poprilično očuvana tako da nisam ništa dirao, da ne pokvarim :D. Nego da li postoji časovničar koji može napraviti takvu mat šaru ( sunburst )?
sky, bravo za satove ali bravo i za fotke :thumbsup:
Uh, mnogo dobro!! :congrats:
Malo Japanaca i Rusa.
Prilog 103128
Prilog 103129
Prilog 103130
Prilog 103131
Prilog 103132
Prilog 103133
Prilog 103134
Nemoj tako dobre slike stavljat, jednostavno, odvlače pažnju sa sata
Sky:congrats::adore:. Sve i da su najgori, posle ovakvog predstavljanja bi mi postali dragi. Čestitke za vraćanje u život otpisanih, divljenje za fotografije(moj favorit su pčelice). Danas sam se baš nauživao, večeras sam samo lajkovao brzinski, sorry ako sam nešto propustio, like za sve.