Uff borise, mislim da je to princip samo ta kuglica ni da mrdne???Jos neki savet ili foru da ne ogrebem narukvicu![]()
Uff borise, mislim da je to princip samo ta kuglica ni da mrdne???Jos neki savet ili foru da ne ogrebem narukvicu![]()
Serb,nemoj nista na silu......samo uzmi veci cekic!
Sorry za off!![]()
ne bih znao stvarno,i ja sam se sa jednom takvom bas namucio dok nije popustila
Seeerb!! Sta napravi? Nisi valjda koristio moj metod?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo upravo sam uspeo, bas sam se namucio mnogo glup metodHvala borise
Hvala anbest za moralnu podrsku
![]()
KOja je fora bila? Na dole da se pritisnu kuglice ili kako? Opisi, ako mozes i ufotkaj, mozda ce trebati nekome....
Kako stoje stvari ja samo moralnu podrsku i mogu da pruzim![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
drago mi je sto sam mogao da pomognem![]()
Kako je boris rekao, pritisne se ta kuglica onda povuces ka sebi tako da ima sile i na tom delu narukvice koju vadis. Kad izadje malo uzeo sam kljesta i izvadio, i to bi bilo otprilike to. Mislim da su nepotrebno iskomplikovali.
P.S Drugari moram ovo da vam kazem u mom topicu slobodno spamujte, samo da je u skladu sa pravilima i da nema svadja , a zezanje je uvek dobro doslo, tako da nema potrebe za izvinjavanjem za spam![]()
Kul
Moram i ja da otvorim temu, da stavim ova dva sata sto imam i da spamujem do 101 i nazad![]()
Bookmarks sajtovi