fantastican sat,ako dozvolis evo predloga za kais
Kožni kaiš za sat 20mm(ručni rad) (6546233) - Limundo.com
Kožni kaiš za sat 20mm(ručni rad) (6546217) - Limundo.com
fantastican sat,ako dozvolis evo predloga za kais
Kožni kaiš za sat 20mm(ručni rad) (6546233) - Limundo.com
Kožni kaiš za sat 20mm(ručni rad) (6546217) - Limundo.com
Moram povodom ovih desavanja i ranijih u vezi prodaje satove iz svoje kolekcije. Za mnoge sam preprodavac,u to verujem a to mogu da budem siguran. Ja satove volim i prosto sam bolestan za njima.
Sad kako jedan clan rece kad sam prodavao dugo cekani sat napisao je komentar Kad vec...a na tom satu sam izgubio da ne kazem koliko para. Ali meni nije zao jer je ovde i nosi ga decko koji voli.
Imate sat koji Vam se jako svidja onda vidite sat koji vam se vise svidja od ovog predhodnog i sta kad nemam para da ostavim sve sto pozelim.
Jos kad mi kazu iz sale preprodavac poludim,da jesam i da se tako osecam onda bi i zaradjivao i ne bi me bilo briga. Ovako sam na jednom satu zaradio a to je Bakijeva zelja....ali opet gledam i sa finasijske strane sto da ne.
Mozda je jedina greska ovog foruma su Satovi iz moje kolekcije ,jer ima ljudi koji da ne kazem i ne zele da dolaze u situaciju da ih neo proziva ali to mi nije bas posteno.
Eto morao sam da napisem to.
P.s. Ja necu nikome da se pravdam zasto bi prodavao neki sat ali samo molim da to cinim li zato sto su mi potrebne pare ili zelim neto sto je bolje za mene u tom trenutku.
Poz
next year at this time I'll be a millionaire
Milance izvini ako ti kvarim temu ali moram ovo negde da napisem, pa da se nadovezem (ako smeta ovde neka prebace ili obrisu admini).
Da budemo realni , da pregledamo svaku kolekciju ovde prikazanu na forumu , nece biti ista i normalno je da se satovi menjaju. Koje su pobude za prodaju sata nije ni bitno , da li da bi se kupio drugi ili odhranio porudicu, svi ti razlozi su legitimni i niko nema pravo da nam zabrani da menjamo kolekciju. eto ja svoje fosile nisam stavljao u prodaju zato sto su galeriji , naravno da sam mogao da ih prodam i da sam mogao da dobijem neka veca finansiska sredstva prodao bih ih sigurno . Mislim da nije uredu da nabavim sat i da se kunem u njega i da ga posle 2 sata stavim na berzu. U principu i to me bas briga, mnogo mi je gore kad neko neki sat nerealno hvali da bi mu nagurao cenu i to radi sa punom samouverenoscu da mu skoro i poverujem ( bez ikakvih argumenata nabacuje vrednost )To mi je mnogo gore nego da neko normalno predstavi sat u galeriju i onda ga proda , mada ni to ne podrzavam, posto ima tema za to. Ali ljudi jos jednom apelujem ako se desi takav propust , daj to da polako resimo, svi ovde volimo forum, i neka se jedan sat proda bas zato sto je bio u galeriji, ako niko nece da umre.
Milance mislim da tebi iko na ovom forumu moze nesto da zameri , bar ja necu sigurno![]()
ma, ti si najgori ovde... od tebe je sve i krenulo...
![]()
![]()
jole777 kaže:
serb:
slazem se sa ovim 100% , a i da dodam,Mislim da nije uredu da nabavim sat i da se kunem u njega i da ga posle 2 sata stavim na berzu. U principu i to me bas briga, mnogo mi je gore kad neko neki sat nerealno hvali da bi mu nagurao cenu i to radi sa punom samouverenoscu da mu skoro i poverujem ( bez ikakvih argumenata nabacuje vrednost )To mi je mnogo gore nego da neko normalno predstavi sat u galeriju i onda ga proda , mada ni to ne podrzavam
naravno da nemam nista protiv prodaje satova iz kolekcije , i sam sam ih dosta menjao i prodavao , ali imam protiv kad neko toliko izrazava izlive ljubavi prema svojim ljubimcima a onda se BAS SVI nadju u oglasima istovremeno, e to za mene nije iskreni ljubitelj vec preprodavac koji iskljucivo voli satove zbog zarade i nikada necu pisati sa imalo simpatije takvim likovima.
Ono sta me posebno iritira je kada ljudi kupe neki sat sa namerom da ga preprodaju i onda lupe neku totalno nerealnu cifru ,
a nisu se potrudili i da taj sat barem operu od prljavstine nego ga stave onako strokavog i izgrebanog na oglas i jos napisu "iz licne kolekcije"I Z L I C N E K O L E K C I J E!!!!!!!!
Iggy, ja mogu da razumem tvoj stav prema tome i shodno tome ne očekujem da "pišeš sa imalo simpatije" ali isto tako očekujem da ne prelaziš granicu lepog ponašanja prilikom pisanja o drugim članovima. Ja razumem da svako ima poseban temperament, ali svejedno očekujem da se u ovakvim situacijama prvo smire strasti pre nego što se napiše komentar.
Ovim komentarom zatvaram ovu off topic diskusiju u Milanovoj temi i nadovezujem se u sledećoj temi, kojom ću staviti tačku na ovaj celokupan dogadjaj.
Milane ne stigoh radnije da ti cestitam na poslednjim prinovama! Lepi satovi! Ovaj Seiko je odlicno sredjen, slobodno mozes da pohvalis majstora u svojoj temi, nekome ce sigurno koristiti ta informacija.
izvinjavam se ali eto ja zameram zmaju sto je ispustio rolex sa prvog sprata umesto da ga da nekome da mu ga cuva i kome se to ne bi desilo.zmaje nikad nije kasno.
samo kazi dolecem za Kasio
ma ebes satove moram da idem da cistim sneg,zovu me...ipak sam ja komisija u zgradi
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi