Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 755
Like Tree3030Likes

tema: Haifisch 23 - Moja kolekcija

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    7.1.2017.
    Lajkovi
    7421
    Reputacioni uticaj
    12

Određen forumom Re: Haifisch 23 - Moja kolekcija

Cestitke .. presao si put kao verujem malo ko, i stigao na mesto koje prevazilazi razumevanje obicnog ljubitelja, korisnika, ma bilo koga ko i malo ima ili je nekada imao veze sa horologijom, da ne kazem satovima. Kad se setim one price kad si sam o sebi pisao da sedis u nekom plicaku, tako nesto, a dubina ko zna gde je .. pomislio sam tada da je vecina ostalih nas ne ni na plazi pored tog 'plicaka', ma ni na magistrali iza ibale, nego iza na nekom brdu ...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Stariji član
    Član od
    8.5.2017.
    Lajkovi
    13299
    Reputacioni uticaj
    403

Hvala kolega!

Kao i u životu i horologiji je slično. Što više znaš, što više ulaziš u dubinu, vazduh je ređi i teže dišeš...Iskreno, ne mogu tvrditi, da sam kupovinom Pateka osetio takvu radost, nego kada sem pre 25 godina kupio Festinu Chrono Bike.
    Kao što sam napisao u tekstu: Daytona predstavlja ostvarenje horološkog sna a Patek uslišenje horoloških molitva. Oba su na kraju krajeva rezultat neke logike. A Festina...to je bila ona prava radost, bez iskustva, bez znanja, čisti osećaj...zato pazi šta želiš - može ti se obistiniti

Citat Can'tStand'Ya kaže: Pregled poruke
    Cestitke .. presao si put kao verujem malo ko, i stigao na mesto koje prevazilazi razumevanje obicnog ljubitelja, korisnika, ma bilo koga ko i malo ima ili je nekada imao veze sa horologijom, da ne kazem satovima. Kad se setim one price kad si sam o sebi pisao da sedis u nekom plicaku, tako nesto, a dubina ko zna gde je .. pomislio sam tada da je vecina ostalih nas ne ni na plazi pored tog 'plicaka', ma ni na magistrali iza ibale, nego iza na nekom brdu ...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Istaknuti član Avatar korisnika piksi
    Član od
    9.7.2014.
    Lajkovi
    29468
    Reputacioni uticaj
    693

Citat Haifisch23 kaže: Pregled poruke
    Hvala kolega!

Kao i u životu i horologiji je slično. Što više znaš, što više ulaziš u dubinu, vazduh je ređi i teže dišeš...Iskreno, ne mogu tvrditi, da sam kupovinom Pateka osetio takvu radost, nego kada sem pre 25 godina kupio Festinu Chrono Bike.
    Kao što sam napisao u tekstu: Daytona predstavlja ostvarenje horološkog sna a Patek uslišenje horoloških molitva. Oba su na kraju krajeva rezultat neke logike. A Festina...to je bila ona prava radost, bez iskustva, bez znanja, čisti osećaj...zato pazi šta želiš - može ti se obistiniti
    Sa svime se u potpunosti slažem sa tobom, mnogo je veća radost bila sa kupovinom prvih satova, nego sada kada kupujemo i mnogo bolje i vrednije. Verovatno nostalgija i sentimentalnost.

A ono što je zanimljivo i meni je prvi "pravi" sat, koji sam platio trocifreno u evrima bio Festina Chrono Bike. Kupljen 2003, dao sam ga kasnije bratu, još uvek je u funkciji.

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	festina.jpg
Viđeno:	347
Veličina:	376,1 KB
ID:	157224

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •