Drage kolege,

Bliži se godinu dana od kako sam postao deo ovog prijatnog društva i došlo je vreme, da pokrenem prste i predstavim svoju kolekciju, a ne samo da otvorenih usta buljim u zanimjive, prekrasne satove i kolekcije horoloških rođaka na forumu.
Dugo sam razmišlajo na koji način, da to uradim i na kraju sam se odlučio na onaj, koji bi se meni lično najviše svideo prilikom susretanja sa satovima ostalih kolega. Zato ću sledečih nekoliko nedelja poštovani forum daviti sa tehničkim podacima i nekim ličnim osvrtajima na brendove i modele.
Nadam se, da će možda neko naći ponešto interesantno i korisno, što bi mu dobro došlo prilikom donošenja odluke o izboru ili uopšte u razmatranju određene opcije.

Evo i ovom prilikom, se unapred izvinjavam za sve pravopisne greške i poneke manje razumljive misli, kojih će biti. Nekoliko puta sam napomenuo, pa je red i da u uvodu u predstavljanju kolekcije ponovim, da pišem iz Slovenije i da je dugi niz godina skoro potpunog izostanka svakodnevnog zvaničnog kontakta sa maternjim jezikom doveo moj rečnik na siromašnu razinu.

Pa, da krenem...