I ja se nadam, bas nevjerovatno da se ovako uklopio na slijepo:thumbup:, sad kao da imam novi sat, stalno ga zagledam
Printable View
I ja se nadam, bas nevjerovatno da se ovako uklopio na slijepo:thumbup:, sad kao da imam novi sat, stalno ga zagledam
sad obavezno jos jedan da uzmes za drugog Hamiltona, treci za MIG-a, a cetvrti da bude u rezervi hehe :)
Ma nego sto odmah cu da ga upregnem, vec sam rekao Josipu da bude u pripravnosti:D
Odlicno mu je legao kais :thumbsup:
Evo jos dvije zanimljive slike
Prilog 89933Prilog 89934
Evo jedne Sovjetske prinove Poljot Olimpijada
Prilog 93650Prilog 93651
Zaniljiv Poljot!
Darko,čestitam!
Pozdrav od mojih :)
http://www.svetsatova.com/forum/atta...cija-polj2.jpg
Cestitam Darko.bas zanimljiv sat.
Od kada je Budva deo Sovjetskog saveze :laugh:
u zdravlju te sluzio, volim plave cifere...
Cestitam Darko na Poljotu! Izgleda sasvim lepo ocuvan.
:congrats:
A evo i jos jedne prinove danas, ja to tako nema me nigdje pa onda bum u dva dana:D. Nazalost jedan clan kolekcije je morao da ode da bi ustupio mjesto ovome, a to je Seiko SARZ005
Evo i slika novog sata upitanju je Seiko Superior SRP453 Limited edition
Prilog 93709Prilog 93710Prilog 93711Prilog 93712
Cestitke Darko, odlicna baby tuna! :thumbup:
Darko
Odličan :thumbup:
Čestitam.
Dare,cestitam,lep sat.
Odličan, čestitam Darko!
Šteta samo što si morao da utopiš drugog seika za njega.
Cestitke na dobroj prinovi!
Lep....bas moj broj, cestitam :thumbsup:
Čestitke Darko. U zdravlju ga nosio!
Cestitki i od mene, odlicna prinova!
Darko cestitam.odlicnu kolekciju vec imas.nego gde nalasis svaki dan po nov sat?
A Srdjane sta da ti kazem imam neke svoje posebne izvore. A mogo si i ti da pokazes tvoju prinovu:)
Inace hvala na cestitkama i lijepim zeljama, i meni je zao sto je Seiko morao da ode, ali reko sam sebi necu da gomilam satove a i otisao je u dobre ruke
Darko ovo je vec ozbiljna i vredna kolekcija satova, lepe fotografije
:congrats:
Evo da vas jos malo davim fotografijama
Prilog 93795Prilog 93796
Neka, samo ti davi, imao sam prilike da ga vidim uzivo, odlican je to sat.
Samo mu nabavi jos metalni shroud i imaces strasan sat.
Vec sam se raspitivao, ali me cijena od 90$ malo ohladila od kupovine istog, mislio sam da je to daleko jeftinije, bar upola, cak sam gledao punu anvil narukvicu za 70-ak dolara, tako da je shroud bas skup po meni
Dare , čestitke !!! Odlična prinova ! :)
Hvala Baki:thumbsup:
Darko postavi onu kroz socivo naocara :)
Aha ovu
Prilog 93797
e ta, odlicno, to je za sledeci letnji konkurs, satovi i naocare :)
Evo jos dvije slicice
Prilog 93860Prilog 93861
Evo par novih
Prilog 103168
Prilog 103169
Prilog 103170
Prilog 103171
Darko, bas lepe fotke. Pozadinu si odlicno uklopio! :congrats:
Odlicne fotke Darko, svaka cast!
:congrats:Savrseno!
Danas prilikom pregledanja nekih fotografija Seika vidjeh ovo
Prilog 103296
Po meni ovo je prevelika nepreciznost, moglo je ovo daleko bolje da se odradi a ne bi bila neka nauka, ili da bi nesto znacajno moglo da utice na cijenu. Po meni je ovo malo nemarno, jos ako se zna da je model radjen povodom jubileja i da je limitirana serija, mogli su obratiti paznju na neke detalje.
Mislim vidio sam ja ovo i ranije ali nisam uslikao do danas:)
Darko svaka čast na fotografijama, a ovo zapažanje je baš intersanto. Pre par godina sam čitao jedan test na forumu ali ne ovom (reč je o stranom forumu) gde su različiti satovi iz različitih klasa i proizvođača (seagull, Seiko, Tissot, Omega pa sve do Rolexa i Pateka) posmatrani kroz mikroskop, kako mehanizmi tako i ciferi, kućišta, staklo ...ma sve. Mnogo zanimljiv test, dosta govori, a ono što je suština, što i sam predpostavljaš da skupi satovi dominiraju (čak čini mi se Grand Seiko ali odavno sam čitao) ali i ne toliko koliko su skuplji. Ipak je taj Seiko industrijski sat iz velike serije, ovde je QQ zatajio što za njih i nije karakteristično.