Prelepa kolekcija :congrats:
Printable View
Prelepa kolekcija :congrats:
Potpuno sam zaboravio na ovaj sat, kada sam postavljao svoje satove.
http://i1367.photobucket.com/albums/...psf6e27c10.jpg
http://i1367.photobucket.com/albums/...ps7e4f4a2a.jpg
Kais je zamijenjen, ovaj je odlican, bas mu je nekako legao. Samo jos da nadjem zamjenski plexi, sto ce izgleda biti problem, posto gdje god sam trazio ni jedan nije odgovarao, izgleda da je velicina plexija nestandardna pa je zamjenski vrlo tesko naci, mozda se moze ovaj ispolirati, stvarno ne znam.
Kuciste je u vrlo dobrom stanju, s obzirom na godine. Ima nekoliko uglavnom povrsinskih ogrebotina na poklopcu, ali nista strasno i sto se ne moze ispolirati. Moracu da pitam Krleta za savjet, vidim da njemu to dobro ide
Lepa je Ruhla stvarno.:thumbup:
Trebalo bi da moze da se ispolira.
Jos jedan sat koji nisam zaboravio, vec nisam ni znao da ga imam. U pitanju je tatin Camel, koji je on negdje na brodu kupio ima 20 i kusur godina. Nasao sam ga u jednoj ladici, bez jednog dijela narukvice, ali u odlicnom stanju. Mehanizma je kvarcni to znam pise na ciferu, trenutno ne radi, ali mislim da je u pitanju baterija, tako da cu ga za koji dan osposobiti.
Bas je sinoc DrAgod postavio sliku sata i mehanizma jednog Camel-a, i ja nisam ni znao da su oni pravili satove( znam samo za cigare tata ih je davno donosio sa broda) kad ono danas bacajuci neke stare stvari nadjem ovaj sat
http://i1367.photobucket.com/albums/...psfd1952fd.jpg
Sirina narukvice je 18mm tako da nece biti problem naci zamjensku. Precnik je 35mm. Bas sam pitao tatu kako je on sa 100 kila nosio tako mali sat, kaze da se to tada tako nosilo, on me sada stalno zeza za Hamilton da je kao zidni sat
Baš sam se pitao šta je sa ruhlom kad si postavljao slike svojih satova. :)
Lep sat, vredi srediti ga.
E kakvo sjajno iznenađenje! Bilo bi dobro da ga osposobiš i priključiš ostalim aktivnim satovima iz kolekcije. :) Pozz!
Hocu sigurno, nadam se da je samo baterija u pitanju, prilicno je mali za moj ukus, ali isto neka kuca:)
Dare , oooodlična skupina .
E sad, izdvojio bi nešto što je medju skupinom, a ja to jaaaaako volim ! :man_in_love:
Prilog 76519
Ja sam naprosto, ROB ovog brenda ! Sa ovim modelom sam imao prilike da se družim (samo u crnoj izvedbi cifera) . Sjajan materijal kućišta , a što se tiče G10.211 , to je najmanja briga. Neće taj praviti problem, a i ako ga napravi, vrlo je jeftin nov u nabavci. Obzirom na to, ja ne vidim ništa loše u tome. Zato je ostatak tip-top , a o samom izgledu i lepoti, bar za moj ukus praaaavi lepotan. Naprosto je gušt nositi ga sa tesnijom manžetnom košulje ili duxa ....
PozzzZZZ
Na neki nacin i nisi trebao da se vracas...sad ces tu da mi balavis..Darko izvini sto u tvojoj temi pisem ali sam morao da mu napisem :)
inace sat je :congrats:
Ajde de, teraš me da lajem pred ovolikim svetom :angry: Kad dodjem po donji veš što mi ostao kod tebe, popričaćemo :rolleyes:
Izvini Dare.... u znak izvinjenja jedna dobra fotka
http://i43.tinypic.com/24x1is3.jpg
:congrats:
Evo danas je stavljen novi kais na Camel-u i pomijenjena je baterija, tako da je sve sad u redu, radi:dance3:
http://www.svetsatova.com/forum/atta...i-dsc01251.jpg
Prilog 76855Prilog 76856Prilog 76857Prilog 76858
Malo sam se poigrao sa bojama, jeste da sat nema neke veze sa ovim ali boje se uklapaju
Prilog 78319Prilog 78320Prilog 78321Prilog 78322Prilog 78323Prilog 78324Prilog 78325Prilog 78326Prilog 78327Prilog 78328
Jos da si uklopio sa bojama onog drugog milanskog kluba:lol:
Evo jos par grupnih
Prilog 78329Prilog 78330Prilog 78331Prilog 78332
Evo ga pilot u mraku
Prilog 78333
Njih jos i nekako podnosim ali ove
Prilog 78334Prilog 78335Prilog 78336
Ne mogu da smislim:thumbdn::thumbdn::thumbdn:
Citizen na kevlar kaisu, ne izgleda lose?
Prilog 78454Prilog 78455
A evo i poklopac
Prilog 78456
Hamilton, jedna starija slika, ali steta da ostane neiskoristena
Prilog 78606
Evo je sipa mala ali dobra je za rizoto.
Prilog 80975
Bile su jos dvije taj dan malo vece, i jedna upola manje, ali sam je pustio jer stvarno je bila minijaturna
Stigla prinova
Prilog 81099
Neki znaju sta je, ali da vas drzim malo u neizvjesnosti
Ajde da otkrijem o kojem je brendu rijec
Prilog 81100Prilog 81101
Moj omiljeni brend
Evo jos malo slika.
Prilog 81102Prilog 81103Prilog 81104Prilog 81105Prilog 81106
Od dodatnih troskova sam platio samo 4e:dance3:. Napravicu kompletan test sa boljim slikama za koji dan. Ovo je ovako na brzinu
Darko, čestitam na prinovi! Jako lep sat. U zdravlju ga nosio.
Pozz!
Darko
Sve čestitke !Neka je sa srećom.
Da li se taj ''poklopčić'' može skroz odvojiti od kajiša?
Moze, vec sam ga skinuo, dobra je fora, ali samo za slikanje, sa njim je sat preveliki sa nosenje, mada ga dobro stiti sa svih strana. Pazicu ga ja i bez toga:D
Neka je sa srecom,cestitam:thumbsup:
Darko čestitke na prelepom satu, svidja mi se:yes4:
Cestitam, lep sat stvarno.:thumbup:
Iskreno i ja bih skinuo taj poklopac istog trenutka.;)
Daj jos slika, sta cekas? Hocemo slike sa svih strana.;)
Auh Darko, Khaki Field Pioneer!!! Kakva satina :man_in_love::congrats::adore:
Nek je sa srecom! Od koga si ga porucio? I kakva je bila isporuka?
OOoooopalaaaaa , Darkić , sve čestitke !!! Da te služi kako valja !
Prilog 81119 ...sat je praaavi lepotan ! :drool:
Šteta što vladas ne voli taj brend . :laugh: Vidiš li vladas , da i Hamilton zna da napravi lep sat :D
Sat je narucen sa Ashforda ali preko posrednika iz Hrvatske putem USPS Priority postarine i stigao je dosta brzo. Paket je krenuo 27 novembra i danas je stigao
odličan jedan od lepsih modela...:thumbsup:...
Lep je Darko! Čestitam i u zdravlju ga nosio!
Nista to ne valja. Treba ti to da posaljes u Pancevo na test, pa ako se ispostavi da valja dobices nazad.:P
Uslikaj i poklopac kad budes mogao.
Evo idem i ja do Pančeva!!!!
Darko, šalji!!!
To ces da sacekas, jer narukvica ne moze da se skine dok ne maknes iglice, malo glupo jer je nato u pitanju, koza je predebela da prodje izmedju sata i iglica. Moze da se pomjera ali kraj ne moze da prodje.
Mala zamjerka je staklo koje je cini mi se bez antirefleksivnog premaza i kao ogledalo je. Inace zavrsna obrada je bas dobra prezadovoljan sam, kuciste je bruseno i ne ostaju otisci prstiju, narukvica je mekana i udobna i sat ne bjezi ka kraju zgloba
Darko, čestitam, prelep sat.
U zdravlju da ga nosiš! :beer:
Čestitam Darko sa srećom da ga nosis
Da, Ashford i ja gledam - danas je 373$! Neverovatno za sat sa rucno navijanim 2801 :adore:.
Jel nisu pravili problem da bude USPS i koliko je kostalo do CRO?
Meni su slali UPS-om i sve je bilo za preporuku i brzina i tracking, cak nisu ni naplacivali nista preko carine i pdv-a (a i oni nisu bili sa uracunatom cenom transporta, izuzetno pohvalno).
EDIT:
@backarelli - pa da, nacuo sam da ima taj Hamilton dobre modele, mozda ih i zavolim. Ima i neki, kako ono bese... a da - Victorinox, isto izgleda nisu losi :dontknow:.
Darko izvinjavam se na offtopicu u tvojoj temi ;)
Vladas, stvarno nema smisla to sto radis. Ides po tudjim temama i pravis off topic, a svoju nikako da otvoris.:nono:
A imas ti sta da pokazes.;)
Cestitke Darko jako lep sat:thumbsup:.