Jos jednom hvala drugari...Vlado zamalo sam ga ponovo kupio, ali odustah zbog SNN079... Inace prelep je na tom retro koznom kajisu...
![]()
Drugari dva Seika odose, i treci ce, ali dva nova dodjose, ovaj put nadam se na duze staze. Evo jedne lose slike, zaboravih foto aparat u Bgu, ali u toku nedelje cu napravati bolje slike, taman kad im skratim i narukvice, a i ostao sam duzan i slike Omikrona koji je stigao sa niklovanja.
Inace modeli su SSA003J1 i SRP113J1![]()
Drugari evo slika.
Seiko SSA003J1 iz Superior serije:
Sat je trenutno na -4s za 48h nošenja, videćemo kad se malo "razradi" kakva će biti odstupanja. U njemu je 4R37 mehanizam sa 24h indikatorom, jedina "mana" je što se vreme ne može odvojeno podešavati.
Seiko SRP113J1 Presage serija sa safirnim staklom:
Njegov 4R35 za sada žuri 6s na 48h. Ono što me je prijatno iznenadilo kod ovog sata je kvalitet narukvice koji je bolji nego na druga dva modela iz Superior serije.
Evo i jedna zajednička:
Odoh sad da ručkam nešto, pa ću kasnije okačiti i slike Omikrona i Corteberta koji su bili na nikolovanju![]()
Oba su odlicna, ali presage je![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Elegance is an attitude
Hvala puno za link.
Koliko sam video na sajtu, cela komunikacija u vezi sa izradom kaisa krece online. Mozes li mi reci da li g-din Pusic ima radionicu na lokaciji koja stoji na sajtu? Ja bih odmah otisao tamo, jer je kais dosta specificnih dimenzija, pa da ga pogleda na licu mesta...
Elegance is an attitude
Bookmarks sajtovi