Hvala svima na cestitkama.Ja sam izuzetno zadovoljan satom.Bice to sat za svecanije prilike,ali mislim da ce moci da se nosi i u drugim,obicnijim situacijama.
Printable View
Hvala svima na cestitkama.Ja sam izuzetno zadovoljan satom.Bice to sat za svecanije prilike,ali mislim da ce moci da se nosi i u drugim,obicnijim situacijama.
Cestitam na prinovi bata Djoko
Djole sat stvarno ekstra izgleda na kozi.nego sad bi ti lego ijedan vostok navijac da i od njih imas i mehaniku i kvarc kao od seika.
Nemoj brate,molim te! Dosta za sada.
To mora baki da presudi kad je dosta satova
Brate Djordje, tek sad stizem da pohvalim Seika, zaista je prelep sat i moram reci da na kozi izgleda :drool::adore::man_in_love:.
Posle jako dugo vremena,na red je stigao da se sredi i moj PRVI sat,koji datira iz 73. godine. Zamenjeno je staklo i mehanizam je ociscen. Ostaje da se usminka.
Drago mi je sto sam uspeo da ga sacuvam,jer sam tada bio klinac,i osposobim ga za rad,a ujedno predstavlja vise nego vrednu uspomenu.
Uspomena i to kakva.Bravo :congrats:
Djole samo udarnicki vidim ja da neces imati gde da drzis satove:)
Tako je , matori ! Izgleda da ruskinje još nisu nadjačale satove ! :thumbsup: Djordju bi više nego legao taj Vostok navijač ! Ma prič`o ja njemu, kaže on " nemoj brate, majke ti" , a vidiš i ti da mu `fali jedan Vostični sa tik-tak varijacijom .
Matori, vidi ti to sredi, nemoj ja bez veze da se sekiram . Prilog 38998 Prilog 38999 (samo nemoj sa krunicom na 4)
...brate Djordje, odakle iščupa reč "Dosta" , pa još u tvojoj galeriji ?!? :confused: Bože svašta... Prilog 39000 Prilog 39001 da nisi popio neku kafu u sumljičavom komšiluku ? Ne , ne smem da razmišljam o tome... sve je u redu, samo si se zezao, jel` tako ? :yes4:
..........................
Super mu je legla ova narukvica:)
Izgleda odlicno:thumbup:
Ovo je dokaz koliko kais moze da utice na izgled sata,
Fenomenalno uklopljeno!!!:thumbup:
i jos nesto , ako se nevaram to je onaj kontigent kaisa sa cije unutrasnje strane pise Emporio Armani, ako je ta , to je bas kvalitetna od debele koze...
:nono: ;)
stvarno mu je lego ko da je pravljen za njega
Odlican mu je cucnuo! Bas kao sto rece iggy tee - kais bas utice na izgled sata a ovaj ga lepo upotpunjuje :congrats:
Baš lep kaiš a i cena je odlična.
Caletov.Pronadjen.
Eto ti, jel vidiš !?! :P Čak i kad si me uplašio da je dosta satova :afraid: , neko odozgo je rekao "ajmo taj lepi Poljot navijač, da malo osvežimo strast" ... i eto ga... kuca, radi, lepo stoji ! Znajući tebe, samo je pitanje vremena da mu sevneš neki kožukčić, ima da bude bombona ! :thumbup: