.......................
Printable View
.......................
djole sat je ko lutka.jedino jos da mu je krunica na cetvorci.
bas lep Seiko, iako nisam za to da se menja originalna narukvica u nekim slucajevima sat bolje izgleda sa zamenjenom, pa tako i u ovom tvom , sat mi sada jos bolje izgleda , nekako me podseca na neki WWII pilotski... :thumbup:
Hvala,Iggy. Jes da se ne slazemo po pitanju kupovine novih satova;),ali vrlo cenim tvoje misljenje.:thumbup:
Jako lep sat,čestitam i nek je sa srećom!
Jedan jako lep Orient je dosao u moju kolekciju i u njoj ce zauzeti pocasno mesto,jer predstavlja poklon od Milana.Odmah je usledila proba sa koznom,braon narukvicom,koja nije odgovarajuce sirine,ali sredicemo i to,kada nabavim malo uzu.Necu puno da pisem,evo slika,a Milanu jos jednom,HVALA.
Pozdravljam lep Milanov gest :thumbup:, Orijent je super ali ne znam zašto mu menjaš narukvicu kada njemu baš i ne leže te kožne. Ja bih samo poravnao i ispolirao tu metalnu koja mu odgovara. Naravno, ukusi su različiti i sasvim je moguće da grešim. ;)
U svakom slučaju uživaj u lepom poklonu.
Stvarno svaka cast zmaju, i djole u zdravlju da ga nosis:)
Sve čestitke mojoj braći na uzajamnom darivanju i pažnji ! :adore:
Orient je kao lutkica... mislim da konkretno ta kalendar verzija, nikada (a možda ni tada) , neće izgubiti taj svoj šmek koji poseduje !
+1 ...i meni se čini boljim na metalu. Pa to kad se ispolira, pa kad sine, ima da bude praaavi užitak za nošenje !!!!
PS. -već zamišljam Bajker-a , kako ga čisti i polira, ali sa zatvorenim prozorima i terasom, da ne odlete kazaljke u ambis... :laugh:
Ovo cekam da stigne...Sat je pripadao mom drugaru Jagosu:hello:,a za neko vreme,bice pridodat mojoj kolekciji.
Moram da kazem da je Jagos kao covek koji ima vrlo istancan ukus za satove i tacno zna kakve satove voli da nosi:thumbup:,onako nehotice i na mene uticao da pocnem da gledam neke satove,koje ranije nisam primecivao. Kada sam video ovaj sat na prodaju,odmah sam se "zalepio" i napravio "dil" sa njim.U prilogu slika sata na ruci bivseg vlasnika.:D
djole 100 godina da te sluzi
Cestitke Djole:) Iz ruke jednog velikog ljubitelja satova, u ruke isto tako velikog ljubitelja satova, moze li bolje:)
Fala,fala.
Moram da ponovim,da sam uz ovo druzenje sa Jagosem,stvarno zavoleo neke drugacije satove od onog sto sam preferirao pre.Ovaj sat je boje zlata i milim da ce kada dodje na neku braon,kroko koznu narukvicu,da bude,bas kako treba i po mom ukusu.
Ko ne zna,a sumnjam da ima takvih,Jagos je VELIKA LAFCINA.I covek koji jako puno zna o satovima. Pozdrav,druze.:thumbsup:
au bre djole sad mi neprijatno.fala druze.
Sve sto kaze djole i ja potpisujem:) Osim sto je veliki covek, jagi je i veliki poznavalac satova, mada ne pise toliko i ne istice se, verujte mi da mi je toliko korisnih i tacnih informacija dao , kao da sam procitao brdo knjiga o satovima:)
Onda ćemo morati da ga nateramo da malo više piše po forumu ;)
Djordje,čestitam.
Dobar sat si nabavio.
P.S.-Znamo mi Jagoša.Dobr no stidljiv :)
Jako mi je drago, kad se bratstvo ovako vezuje i drži na okupu !!! Prilog 37685Prilog 37686
Jako mi je drago, kad se bratstvo ovako vezuje i drži na okupu !!! http://www.svetsatova.com/forum/atta...vi-smiley.jpeghttp://www.svetsatova.com/forum/atta...6-emoticon.gif
i meni
p.s. samo izmislja,te sipak,te i like,aplauz..nervira me vise :)
Djole,Djole malo po malo imaces najvirku zbirku satova...ali citiram i stojim iza Sve čestitke mojoj braći(bakilesku)
Eeeee , Zmaju ... ti si u bratstvu našem, jedini koji štrrrči !
Mislimmm... ne zbog komentara i tvoje kolekcije, nego si brate visok čovek , eeeejjjjJJJ !!! :laugh:
PS. Djole, izvini na ćaskanje u ovoj temi, bilo jače od mene.... :yes4:
Sat je lutkica,u zdravlju te služio!
Jako lepi satovi, imenjače :)
Sat sa pocetka ove teme,koji sam nasledio od bake,danas je stigao sa ciscenja mehanizma i stavljena je nova narukvica.
A stigao je i SEIKO iz Montenegra.Jako lep sat,ekstra izgleda sa kozom i super stoji na ruci. Za malo svecanije prilike.
Lepo Djordje :thumbup: verujem da je Seiko na kožnom kaišu nešto udobniji za nošenje ali originalna narukvica je ipak najbolje rešenje za svaki sat. ;)
Evo i malo Orienta.
Djole seiku je legla kozna narukvica kao dupe na nosu:) U zdravlju da ga nosis:)
Djole sa srecom da ga nosis.
OOoooppaaaaa ... i ti meni nešto o satitisu !?! :laugh:
Brate moj , Seiko je VR !!! Neka je sa srećom prinovica i u zdravlju i veselju da služi !
Mogu ti reći da je i Orient kao bombonica ... :w00t:
Vidim ja, neće se na ovome završiti, pa razmisli i ti o onom frižideru od 32 litre, što mi predložio Sky ! :D
Vidim ja tek se hvata zalet
TTttooooooo sam hteo da čujem TO !!! Heheeeeee :thumbsup:
Matori, opasan si... jedva sam zatrpao one poruke za ženinu Certinu :laugh:
Djordje čestitke na prinovama. Zaista lepi satovi ! U zdravlju te služili !
Moram jos da podelim svoje odusevljenje sa vama. A gde cu,ako ne ovde?
Specijani pozdrav za jagosa:hello: od koga sam uzeo sat,koji je u fenomenalnom stanju.
Znao sam,predobar je Jagos...lep sat nek te lepo sluzi a Jagose druze svaka cast
Nindža!!!:thumbup:,čestitke za sat!