Jeste veliki ali je lep :)
Đorđe ,iskrene čestitke.
Pošto nisam imao priliku da ga vidim uživo(a tebi verujem na reč) drago mi je da je kvalitet izrade na takvom nivou.
Printable View
Jeste veliki ali je lep :)
Đorđe ,iskrene čestitke.
Pošto nisam imao priliku da ga vidim uživo(a tebi verujem na reč) drago mi je da je kvalitet izrade na takvom nivou.
^
Hvala i tebi Vladane na cestitkama,a bice prilike da ga vidis.
Djordje, čestitke i sa moje strane. U zdravlju te služio !
Cestitke i do mene Djordje,lepo te i dugo sluzio... Zasluzio si ga...vreme je da se vidi uzivo :)
Jedna sa "silikoni";)
Ko o cemu,ja o Vostoku..Al' sta da radim kad ga volem.
Jos jedna auto-narukvica.
...jedva čekam da vidim sat uživo !
Djordje, hteo bih jos jednom da ti cestitam na odlicnoj kupovini i da ti pozelim da ga u zdravlju nosis. Vidim da odusevljenje i dalje ne prestaje, sto je dokaz da si napravio pravi izbor. ;)
Fotografije su super i odlicno predstavljaju sat sa svih mogucih strana, a sto se tice narukvice, ova silikonska sa poslednjih nekoliko fotorafija mi je definitivno najbolja jer dodatno naglasava njegov sportski izgled.
Sve u svemu, mislim da je vredelo cekati, zar ne? :yes4:
Uf,pa sta da ti kazem,kad i sam znas koliko je trajala nabavka.U nekim trenucima sam pomisljao i da odustanem.
Na kraju je vredeo svaki taj trenutak cekanja,jer je sat,za mene,izuzetan i stvarno mi je drago sto sam ga uzeo.:man_in_love:
jeste extra sat i najvaznije da je ko da je napravljen za tebe.bas je lego.
Evo ga Vostok sa braon koznom narukvicom koju mi je Milan svojevremeno poklonio :thumbup:.Bila je na mnogim satovima,pa je sad i na ovom.Lepa je i kvalitetna.
Uzivaj u tom lepom satu....lep je dan malo ga i provozaj....:)))
Pa ne stoji mu loše ni ta "elegantna" varijanta. :)
Nije loše malo promeniti, zar ne?
Pozz!
Uzivam naravno,kao i kad sam ga prvi put stavio na ruku.Provozacu ga kad krenem na posao.
@smizla
Ma non-stop menajm narukvice i kombinujem.
Vostok je super i lep je u svim varijantama, odličan izbor. :thumbup:
Stigla pre 15 minuta-"friska",jos mirise na novo :).Zmaj je odradio nabavku i slanje.:adore:
Evo slika:
Da, ova NOVA mu mnogo lepše stoji od predhodne braonkaste!
Neobična je zbog "unakrsnog pletenja" i odlično se slaže uz cifer. Super, super! Neuobičajena narukvica... :big_boss:
Nadam se da će dugo biti aktuelna!
Pozz! :ciao:
@Shmizla
Pa,verovatno dok ne nabavim nesto drugo,a vec sam u potrazi...:)
Jaojjj, svi ste breee nezaustavljivi!!! :thumbsup:
Veliki pozz od mene!
Djole svaka cast na paznji koju dajes tvom satu, stvarno svaka cast, ne znam puno ljudi koji se tako revnosno odnose prema satovima :D Iskreno ti zelim da ga u zdravlju nosis, i da te dobro sluzi bar dok ti ne dosadi, ali cinimi se da ce ti tesko dosaditi:D
@Serb
Hvala ti Serb.
Jedince-mezimce.
Sta da radim kada imam samo njega:lol:,mada i dok sam ih imao vise,ophodio sam se prema svakom kao i prema ovom. A ovaj ce mi tesko dosaditi...Svaki dan mi se sve vise svidja,bez obzira sto sam se na "keca" zaljubio u njega,cim sam ga uzeo iz kutije.
Uuuhhh , brate mili, odlična je. Mogao bih i ja da razmišljam o nekoj sličnoj... tekstura me podseća na ciljnu zastavicu formulice, te izgleda poprilično sportski.
Djole, odlično mu stoji ! Izgleda poprilično masivno i kvalitetno... mada, nisam ni sumljao u tvoj i Zmačekov ukus.:thumbup: Mogao bih i ja malo procunjati , da obujem Casio...
Zmajkoviću , srrrrce moje , kao se on uvek braći nadje da pomogne !!! Sve pohvale za duševnost , dobrotu i podsticanje članova na lepa dela !!!! Veliki pozdrav braći Djoletu i Zmajkoviću ! Lepo je poznavati vas... Prilog 25703
Djordje meni ova Bakilica nesto sumnjiv hmmm
Vrati mi frizuru..tj kais Djoleeeeee
....heheeeee , pa šta bi radio da sam ispred "brat" dodao prefiks "topli" !?!Prilog 25704 Oteo bi od Djoleta i braon kožu , što je sigurno, sigurno je ! Prilog 25705 Djole, sad moraš mi daš ten baks ,inače ooodoše tvoji kaiševi nazad ! Prilog 25707 Prilog 25706
Ne vracam nista. Drzi se Zmaje.:lol::lol::lol:
Eto Zmaje, izdade te Djole ! Gledaj sad da nalakiraš frizuru, nema druge ... Prilog 25708
Joj, zatrpasmo ovu lepu temu zae***banciom... Djole će nas pobije k`o zečevePrilog 25709
Nije moj,al' k'o da jeste. Pripada najmladjem clanu porodice.
Qurtz,al' sekundara klizi. Ima "dusu":lol:
1 KNAPP :lol: (:dontknow:koja je to firma :banghead::D),ali ce za svaki dan biti sasvim OK.
Jel to eta7750? Isti je kao Fortis.
Bolje da piše KNAPP nego Fortis :) (kad već nije Fortis)
Lep je sat.
@ VLADANP
Ma super je sat.Ama bas nista specijalno,ali mi se jako svideo.
Stigla nakon duzeg,ali ipak prihvatljivog cekanja,nova narukvica za Vostok.
Bas zanimljiva narukvica:congrats:
Pretpostavljam da si mozda video ovu moju photoshopiranu slicicu pa si uzo slicnu narukvicu :) Savrseno se uklapa !
http://i49.tinypic.com/34fmg05.png
Samo jos posalji sliku s preda da vidim kako mu stoji uzivo
Nisam,moram priznati.
Ako pazljivije pogledas ovu temu,videces da u jednom od postova,vec imam ovakvu narukvicu,ali je sa klasicnom kopcom. Na toj narukvici mi se nije svidjalo sto je ta narukvica isuvise tanka za moj sat koji je vrlo masivan,pa mu nije bas legla kako treba.Ova je deblja,a i svidja mi se sa ovom kopcom.
Ona stara bi bolje isla na neki drugi sat.
@Serb
Hvala,druze.:thumbup:
Djordje, narukvica je prelepa i super se uklopila za taj sat. :thumbup: Te narukvice su i vrlo praktične pošto ne grebu sat. Sličnu ali malo užu, sa klasičnim kopčanjem sam ja stavio na Seiko diver.
Djordje lepa je..napokon si je docekao....ali ajde jos neki satic..:(