Moje mišljenje je da su Vostok Europe satovi precijenjeni. Ali dobro, mišljenja su različita i ja bih ( iako preferiram mehaničke satove ) između ova dva brenda izabrao Citizen sa eco drive mehanizmom.
Moje mišljenje je da su Vostok Europe satovi precijenjeni. Ali dobro, mišljenja su različita i ja bih ( iako preferiram mehaničke satove ) između ova dva brenda izabrao Citizen sa eco drive mehanizmom.
Prvo da se yahvali svima sto ste pisali, na dobrodoslici i odgovorima.
Hadzi Dalibore, ne znam da li kvarc ili automatik....
ovo su linkovi modela koje sam odabrao a i budzet mi to dozvoljava. ove marke sam odabrao, a odmah iskljucio fosil, sector, i tako te...
citizen mi je primamljiv sa eco drive principom. znam da imaju dve garancije na sat a na solarnu celiju 10-15 godina sto je poprilicno dobro.
citizen
Novi satovi - Svet Satova
Vostok
Hvala jos jednom, ako neki od ovih modela ima neki nedostatak ili po kvalitetu odskace od ostalih, molim vas navedite koji.
Manje vise tu su, jednaki.
Ja mislim da od ovih satova Citizen jednostavno daje vise, tako da kad bih ja uzimao, ne bi imao dileme sta da izaberem.
Ovo sto je Hadzija napisao stoji, sat ces ti da nosis, tako da bi trebao da uzmes ono sto se tebi najvise svidja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Najbolje da odes do radnje,ako vec nisi bio i probas na licu mesta i Citizen i Vostok.Vostok modeli su malo veceg precnika.Mislim da je neki od pomenutih modela Citizena ipak bolja kupovina.
VE su skroz,skroz ok satovi,ali Citizen je Citizen.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Прво да ти пожелим добродошлицу међу прецизне људеДо скоро сам и ја имао сличну недоумицу шта да одаберем-Citizen или Vostok Europe.Консултовао сам се са људима на форуму и после дужег размишљања одабрао сам Citizen са Eco Drive механизмом и могу да кажем да је сат ЗМАЈ.Одлучио сам се за њега,јер Јапанци дају одличан однос цене и квалитета.Чак јеи квалитет далеко већи од цене.Citizen је ипак старија и поузданија марка,мада ни Vostok Europe сатовима апсолутно ништа не фали.Citizen који сам ја одабрао спада у веће сатове,али није простачки наметљив,што је додатни плус.Надам се да сам ти бар мало помогао.
Ево га мој избор
Sibek ovaj link nije namenjen direktno tebi ali nisam znao gde da postavim ovaj Vostok:
Russian VOSTOK Auto Megapolis Watch New 840442 | eBay
Zanimljivo...
P.S.
Postavite na prikladnije mesto...
vezba stvara majstora
Bookmarks sajtovi