6Likes
-
1
Post By Dragojlovic Darko
-
2
Post By bezbi
-
2
Post By bogojevski
-
1
Post By Larosa
-
re: Trilema - Odabir sata
Ocigledno si dobro prostudirao ovo cim se dvoumis oko ova 3 sata. Sva 3 imaju podjednako kvalitetne Etine mehanizme i po mom misljenju kucista slicnog kvaliteta. Mozda je mala prednost Hamiltona u tome sto su njihovi satovi za nijansu jeftiniji, pa mi se uvek cinilo da je malko bolji odnos placenog/dobijenog, ali i Certina je vrhunski sat u tom cenovnom rangu i takodje daje taj dobar odnos. Moje misljenje je da su sva tri podjednako dobra sto znaci da bi trebao izabrati tebi najlepsi. Ovaj DS1 je prelep sat i na ovom sajtu kosta 450e horademoda.com CERTINA DS1 AUTOMATICO NEGRO
E sad da li se isplati ili ne. U principu, kad se sat carini i porezuje, racunica je takva da dodjas na njegovu cenu jos oko 30% da ne rasclanjavam sad i da ne detaljisem. Konkretno u ovo slucaju za 450+150e. E sad fora je u toj ceni, obicno prodavac napise cenu na paketu i na nju se obracinava. Ne znam konkretno za ovog prodavca, ali neki zele da izadju u susret, pa napisu manju cenu na paketu. Onda ti jos treba malo srece da carinici prihvate tu manju i onda i se obracunaca 30tak posto na tu manju. Ako imas kesovinu ne znam dali se ispati cimati se i pre svega cekati da stigne, ali u svakom slucaju ovaj sajt koji ti poslah gore vazi za veoma povoljan za Certinu.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi