4Likes
-
1
Post By 23jewels
-
1
Post By Serb
-
2
Post By
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Sta mislite o ovom satu?
Pozdrav,
nov sam na forumu pa mozda je i glupo pitanje... al' zanima me vase misljenje o ovom satu, uzeo sam ga pre neki dan pa me zanima sta vi mislite o njemu...
evo slika http://ecx.images-amazon.com/images/...BL._SS500_.jpg
ne snalazim se bas na internetu sto se tice satova...model je esprit 4442407 (tako pise na netu, a na satu su neki drugi brojevi)
Pozdrav jos jednom i izvinjavam se na dosadjivanju...
-
Re: Sta mislite o ovom satu?
Hoćeš mišljenje sa estetske ili tehničke strane?
Uživaj u svom satu, posebno ako ti se dopada i ako ti lepo leži na ruci. Najverovatnije je neka miyota u njemu, služiće te dugo, bez sumnje. Ne moras samo mnogo u vodu sa njim 
dobrodošao
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Pa voleo bih vise tehnicke, estetski kolko se ja razumem nije los... zanima me mehanizam. Vecina mi je rekla da ESPRIT satovi nisu bas nekog kvaliteta i da ne traju dugo pa me to brine... voleo bih neko da mi objasni. Hvala.
-
Kao sto ti jewels rekao, verovatno se u njemu nalazi najslabija Citizenova Miyota (japanski kvarc)... U principu ne bi trebalo da imas vecih problema , iako se radi o modnom proizvodjacu satova. Ali sa modnim satovima nikad ne mozes skroz biti siguran, uzivaj u njemu . Ako ti je za utehu i ja imam jedan modeni sat, koji radi vec 5 godinu za redom bez ikakvih problema, osim pucanja narukvice.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Ja imam ovakav Esprit Chronograf:

Za neke tri godine, ili nesto vise, menjao sam jednom bateriju, a izgleda da cu morati ponovo posto je stao, al nikako da odem...
Nisam imao nikakvih vecih problema, tako da nemaj briga...
-
Esprit je modni brend koji jako cenim.Puno mojih drugova sa faxa ima Esprit sat i niko se nikad nije pozalio,koliko znam.
U ovom Espritu je neka slaba Miyota.Sluzice te dugo jer je apsolutno svaka Miyota sigurna,pouzdana i cenjena.
Svaki modni sat je prelep,pa tako i doticni Esprit.
Uzivaj u satu i postavi slike kada ga budes pazario.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi