Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
  1. #1
    Stariji član Avatar korisnika Nešoni
    Član od
    26.9.2017.
    Poruke
    718
    Lajkovi
    4566
    Reputacioni uticaj
    48

    Određen forumom Slanje sata u inostranstvo

    Pretpostavljam da su mnoge kolege imale priliku da prodaju/servisiraju i šalju satove u inostranstvo (ne mislim na komšijske zemlje i slanje preko poznanika). Mene u ovom slučaju interesuju predlozi i preporuke oko izbora najbojeg načina slanja sata preko (da li zbog servisa ili prodaje). Imam već pozavidno iskustvo u kupovini iz inostranstva (ne samo satova) i već na osnovu togu mogu da kažem da imam averziju prema DHL-u i Feed-eksu koju su skupi, naplaćuju usluge carinjenja i po pravilu kod njih uvek platim pun iznos carine (doduše, na brzinu i sigurnosti isporuke nemam zamerke). Njih bi izbegao prilikom slanja sata u inostranstvo.

    Koje su druge "sigurne" opcije? Kako mogu da odredim koliko će me koštati slanje sata u neku od zemalja na ili van našeg kontinenta? Da li sam ja zadužen za sigurno pakovanje sata ili je to dužnost onoga ko isporučuje satove.

    Zahvaljujem se na savetima

  2. #2
    Mlađi član Avatar korisnika silesile
    Član od
    27.12.2015.
    Poruke
    70
    Lajkovi
    403
    Reputacioni uticaj
    9

    Određen forumom Re: Slanje sata u inostranstvo

    Imas na sajtu pošte kalkulator pomoću koga vidiš koliko bi te koštalo slanje preko, za sat izaberi "pismo" za veće i teže pošiljke je paket, inače DHL je odličan ako pre slanja/porucivanja znaš kako funkcionise

    Sent from my MI MIX 3

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •