Lepo ti je kolega Stojan rekao ti satovi mogu da se nađu dosta povoljnije.
U principu i nije neka velika razlika između njih, samo što je ovaj SSC607 noviji i ima safirno staklo u njemu je kalibar V192 ima indikator rezerve snage. Dok je SSC009 stariji nema safir i pomenuti indikator i u njemu je kalibar V172 (V172 - V192 nema tu nekih prevelikih razlika). I mislim da ovaj noviji promoviše i Novak Đoković, ma da nisam siguran.
Sa SSC009 sam imao čast i iskreno uopšte nisam oduševljen, Korona mu je užasna rotirajuća je na obe strane i baš mi je bila nikakva iskreno, ali to je moj utisak. Za ovaj noviji ne znam.
Ima jedan stariji Seiko čiji su ovo naslednici otprilike, koji je dosta dobar a to je SNA411 u kome je stariji provereniji 7T62 ali nije solarni, ali je ovako baš dobar, po meni.
![]()
Ako te interesuju pilotski solarni hronografi Citizen takođe ima dosta široku i veoma kvalitetnu ponudu, imaš takođe i modele sa radio-kontrolisanim vremenom. Ponosam sam vlasnik jednog i radi besprekorno, a pre njega imao sam drugačiji model koji je čini mi se bio još precizniji od ovog i bolje je hvatao signal.
Procunjaj malo po netu i radnjama. Pozdrav.
Registracija
Help

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi