Kazaljka sa strelicom je GMT kazaljka i prikazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni.
Brojevi od 1 do 24 predstavljaju 24 casovni prikaz vremena, na kome gledas vreme pomocu kazaljke sa strelicom.
Printable View
Kazaljka sa strelicom je GMT kazaljka i prikazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni.
Brojevi od 1 do 24 predstavljaju 24 casovni prikaz vremena, na kome gledas vreme pomocu kazaljke sa strelicom.
Pozdrav ljudi... Svidjaju mi se satovi oblika i dizajna poput ovih. Ako neko ima predlog bio bih veoma zahvalan.:) Samo da napomenem da je cenovni maksimum negde do 30 000 rsd. Hvala unapred
Prilog 114409Prilog 114410
Mislim da se ova festina uklapa u ono što tražiš:
Prilog 114415
Festina Sport F16363/3 | Svet Satova
Dvoumim se izmedju Casio prg-240-1 i Seiko solar alarm chronograph ssc081p1 ( mada je seiko naručio moj drugar)Prilog 114912Prilog 114913
Satovi su potpuno razliciti, mada mislim da ni sa jednim od njih nema greske.
Ovih dana gledam da se casti msa nekim saticem i nasao sam dva koja mi se dopadaju, jedan od njih je ovaj Technos, pa me interesuje sta mislite o njemu?
https://www.kupujemprodajem.com/Tech...7036-oglas.htm
?
Ukoliko zbog ovog linka krsim neka pravila unapred se izvinjavam i molim vas da me obavestite da bi izbrisao post.
sad sam ukapirao da sam omasio temu izvinjavam se :D ali ako neko zel ida mi pomogne nek mi slobodno izadje u susret :)
Temu jesi promašio ali budi mudar pa zaobiđi taj sat.
Sat nije ni blizu dobrog stanja a čak se i na mutnjikavim fotkama to loše stanje vidi. Oštećen brojčanik, kućište sa donje strane nije fotografisano već samo poklopac. Verovatno je to zato što je kućište hromirano i oštećeno. Otpao je svetleći premaz sa kazaljki itd.
Meni bi odbio i ovaj komentar iz oglasa "POGLEDAJTE I MOJE OSTALE SATOVE IZ VELIKE KOLEKCIJE KOJI SE PRODAJU po najnižim cenama U SVETU" . Pa nismo deca.
Inače u pitanju je ovaj oglas
Prilog 115221
Prilog 115222
Molim moderatore da prebace u odgovarajući podforum.
pozdrav svima
Pratim rad foruma neko vreme, pa resih da se prijavim i nesto pitam.
Razmisljam o kupovini Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER, pronasao sam nekoliko online prodavnica i pitao da li mogu da mi nabave, odgovor je ne dok su ovi Satovi-Beric poslali poruku da se u Srbiji ne uvoze radio kontrolisani satovi, pa bi vas zamolio da mi kazete - zasto? Da li je u redu da mi ga posalju iz Engleske i pronasao sam jako slican sat na sajtu kolikojesati.com radi se o CASIO EQS 700BD-1 ali ga nema na casio europe pa me zanima da li su slicni, dobri i sl.