Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini
Uz svo dužno poštovanje, po toj logici ne treba imati sat bolji od plastičnog crnog Q&Q.
Meni je lično (barem na King of G, da se ogradim) sasvim normalno funkcionalan, a uz to i lep inverzni ekran. Da je sat isti, a ekran klasičan, sigurno ga ne bih kupio, jer to ne bi bilo to. Bez estetske dimenzije, svi bismo kupovali identične stvari.
Da ne bude zabune, i meni G služi određenoj svrsi, i ne nosi se uvek. Ali dok služi uporedo i dobro izgleda i izaziva mi zadovoljstvo kad god pogledam u njega.
Sviđa mi se MS serija, video sam i probao MS Mudmana (G-9000) međutim on mi jako loše leži na ruci, dugmići su preteški za pritiskanje... Displej je OK.
5600 mi ne treba jer imam standardnu kockicu, tako da želim da negde vidim i probam DW-6900-ms.
Noviji crni modeli su sa staklom efekta ogledala ili imaju sjajnu plastiku za kućište i kaiš, tako da od cenom pristupačnih mat crnih modela jedino mi ostaje 6900-ms.
Da li ste ga videli skoro u nekoj od beogradskih radnji?
edit: za trening najčešće koristim AE-1000 kojim se lako rukuje (tajmer, štoperica...). Ali mu se pleksi skroz izgrebao. Sa druge strane DW-5600 je katastrofa za treninranje i aktivnosti jer je dugmići teže pritiskaju i kaiš je krut. Ali, npr. njega nisam celo leto skidao sa ruke, uključujući plivanje, ronjenje na moru...
7900 najbolje leži na ruci zbog onih krilca, ali ga ne bi kupio jer ima one gluposti sa plimom i osekom i mesečeve mene.
Analogni ne dolazi u obzir tako da će pasti klasični 6900 ili 6900-MS ako ga negde nađem u gradu.
^Mozda moze da se pogleda u nekoj od S&L Jokic prodavnica.
Pomoc za kupovinu sata/ Tag hauer mercedes sls
Zdravo, nasao sam sat Tag Hauer Mercedes SLS na KP ,cena 100e , replika naravno ,AAA( ne znam tacno sta to znaci) , moze li neko da mi kaze nesto vise, kakve su replike generalno, da li se isplati kupiti ili ne, posto orginal nazalost ne mogu da priustim[emoji20] pomozite, ja se ne razumem bas u satove, laik sam na tom polju... Hvala.
Re: Pomoc za kupovinu sata/ Tag hauer mercedes sls
Replike su takve da ih nemoj nositi ni ako ih dobiješ na poklon.
Replike su takve da je svaka afirmativna diskusija o njima zabranjena na ovom forumu.
Za 100 evra se mogu kupiti dobri satovi renomiranih proizvođača koji neće izazivati podsmeh okoline (za razliku od odnosa prema vlasniku bilo koje replike).
EDIT
Vidim da si se ranije raspitivao za Festina i Casio satove.
Šta ti se desilo u međuvremenu? :)
Zaboravi replike.
Re: Pomoc za kupovinu sata/ Tag hauer mercedes sls
To je upravo ono sto je trebalo da mi neko kaze- replike zaboravljene. Nije mi se desilo nista, samo nisam bio upoznat sa replikama, ali sada je i to reseno[emoji106][emoji108] hvala ti. [emoji6]
Samo malo uloži vremena u čitanje foruma i naći ćeš predloga za 3 života 😉
Citizen eco drive at4007-e54
Pomoc,u pregovorima sam da kupim ovog "gradjanina",ima li ko kakva iskustva sa ovim satom i koja mu je vrednost na našem tržištu....