Re: Sat za plivanje i ronjenje na dah - do 250 EUR - cena/kvalitet
Ma daleko bilo ne shvataj sve ozbljno :) Tu smo da pomognemo:) Sve sto te zanima pitaj slobodno , pa dok ne nadjes sat pomazemo:)
Sad da se vratimo na tvoj problem:) Ukoliko imas finasija nema razloga da ne kupis 200 wr, a ako ti premasuje budzet za tvoje potrebe je dovoljan i 100 wr , u svakom slucaju neces pogresiti bilo sta da uzmes:) Evo moj predlog je Monster novi, lep sat, dobar novi mehanizam, nema da brines:)
Ako i dalje imas priblizan budzet kao iz naslova nece ti biti problem nabaviti sat deklarisan na WR200m ako dolazi u obzir kupovina sa net-a
@Dima - Ma ne zavitlavaš, to sam napisao u šaljivom tonu. Zar ne vidiš smajlije
Bio je skoro na akciji Orient Men's CEM65002D 'Blue Mako' Automatic za 99$. Šteta što sam video kasno. Za te pare mislim da nema bolji.
Citat:
Quality Japanese Automatic movement; functions without a battery; powers automatically with the movement of your arm
Solid stainless-Steel Bracelet
Screwed-Down Crown
Show more
- Rotating bezel
- Water-resistant to 660 feet (200 M)
http://www.youtube.com/watch?v=IOZdTPW5D4w
Za novu akciju biću spreman :)
@Dima - Ovaj sat sto je postavio vlada.t1 se vise nego uklapa u tvoj budzet i kada nije na nekoj akciji to je svakako moj predlog
EDIT: A i deklarisan je na WR200m
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
@Dima - Ovaj sat sto je postavio vlada.t1 se vise nego uklapa u tvoj budzet i kada nije na nekoj akciji to je svakako moj predlog
EDIT: A i deklarisan je na WR200m
Sat je genijalan. Za te pare nema bolje. Ja budala kasno video da je na akciji , a nisam imao 100 $ na kartici :banghead:
Pisao sam watchhubs - u. Obećali da će da probaju u toku godine da ga nabave. Grantovano bi samo našima sa foruma prodali 5-6 komada :thumbup:
To je bila dobra ponuda na Creationu je oko 100e
Ja sam ga kupio odavde www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Ja nisam imao losa iskustva sa ovim sajtom, mada jedan nas clan nije imao tako lepa iskustva, tako da ne znam sta da vam kazem:)
Serb na tom sajtu je i nekih 20-ak eura skuplji plus postarina ali mislim da prije stigne, ako je to nekome bitno i na creation-u ima brza posta
Taj sat
Orient Mako Automatic EM65002D Men's Watch Watch
na Creationu sa codom BSW25 je oko 120 $
Poštarina je besplatna. Da li je neko kupovao preko Creationa ? Koja su iskusva ? Kako ide sa carinom (smanjena cena + gift :))