re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Nasao sam na Britanskom Amazonu povoljne cijene satova i mislim da su u pitanju originali zbog toga sto je u pitanju Amazon pouzdan sajt. Ovako u google ukucate Class_A Watches i dobijete link sa Britanskog Amazona medju prvima. Cijene su u funtama i cini mi se da je postarina Free ali nisam isao skroz do checkouta pa ne mogu da tvrdim.
Evo recimo Seiko OM za 135e.
http://www.amazon.co.uk/Seiko-Orange...722958&sr=1-53.
Sta mozete da mi kazete o ovom sajtu i ceni ovog sata:
Men's Casio G-Shock Alarm Chronograph Watch (GA-100-1A1ER) - WATCH SHOP.com
i da li kada pise da salju u EU znaci samo zemlje evropske unije ili smo i mi tu? Hvala.
Koliko odprilike treba dodati jos na cenu sata ako se narucuje sa http://watchhubs.com carina, pdv, transport...
Pravilo je 10% porez, 20% PDV. Postarina sa tog sajta je besplatna.
ova je tema bas za mene,naime naisao sam na jednom Hrvatskom sajtu orient star retro future motocycle na popustu za 2000 kn (sa 4000),ali koliko primecujem jedini daju takav popust. zanima me da li je sajt proveren,da li da iskoristavam tu priliku,jer bas takav sat zelim,ali ne mogu da odvojim 500€ koliko je svuda po Evropi (manje-vise). evo i sajta ORIENT STAR Retro Future Motorcycle Automatic YFH03002B - SilverTime Online pomozite :)
Vec ti ja gogmajster napisao o tom sajtu u ovoj temi http://www.svetsatova.com/forum/f74/orient-satovi-365-7.html#post123609
Da li da ga uzmes, to zavisi samo od tebe i toga koliko ti se svidja.
Naletoh na ovom sajtu dobru ponudu za Citizen Nighthawk Citizen Nighthawk Eco-Drive Pilot Watch Mens Watch BJ7000-52E, takodje imaju i dobar popust na satove iz G-Shock serije Jomashop Search - Search. Razmisljam se opasno za Citizen-a, posto mi drugar dolazi za Novu Godinu iz Amerike, a pre neki dan je bio 189$...
^Sajt je ok ali rok isporuke je 2-3 nedelje sto znaci da ga nemaju na lageru (a i ne znaju ko ga ima) tako da moze da ne bude nista od toga posto se taj model vise ne proizvodi. Ja sam ga uzeo bas od njih na "crni petak" (prvi petak nakon Thanksgivinga, kada su velike rasprodaje) prosle godine za 180-190$ i nije bilo nikakvih problema. Znaci mozes ocekivati pad cena krajem novembra ako se sat uopste bude mogao da se kupi.
Citat:
tiha kaže:
^Sajt je ok ali rok isporuke je 2-3 nedelje sto znaci da ga nemaju na lageru (a i ne znaju ko ga ima) tako da moze da ne bude nista od toga posto se taj model vise ne proizvodi. Ja sam ga uzeo bas od njih na "crni petak" (prvi petak nakon Thanksgivinga, kada su velike rasprodaje) prosle godine za 180-190$ i nije bilo nikakvih problema. Znaci mozes ocekivati pad cena krajem novembra ako se sat uopste bude mogao da se kupi.
Hvala na informacijama.
Imas li slucajno neki sajt da preporucis gde je rok isporuke do 7 dana za USA trziste?
Isporucuju i oni odmah sat, ako ga imaju na lageru, ali to uvek napisu, kao recimo za ovaj model.
Citizen Professional Diver Eco-Drive Mens Watch BN0000-04H
Pise "Usually Ships In 1 Business Day" i u tom slucaju sat stize za par dana u USA, provereno.