re: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Pozdrav svima,
hteo bih da skrenem pažnju članovima na nekoliko stvari:
- Zamolio bih članove da pregovaraju isključivo u svoje lično ime, gde naravno mogu napomenuti da su članovi ovog foruma. Ono što ne bih želeo je da neko pregovara u naše ime i da eventualno snosimo posledice ukoliko neko od kupaca ne bude ispoštovan od strane dotičnog sajta sa kojim za sada nemamo nikakvu komunikaciju. Ukoliko veći broj članova bude izrazio želju za tim, ja mogu u ime portala Svet Satova napisati zvanični email predstavnicima tog sajta i tražiti dodatni popust za sve naše članove koji bi mogao biti omogućen putem specijalne "promo šifre" koja se unosi pri kupovini.
- Zamolio bih članove za dodatan oprez pri svakoj online kupovini pa tako i sa dotičnog sajta, i skrenuo pažnju na to da se nekada dešava da ove firme ne ispoštuju kupce u potpunosti i da neke stvari ne odgovaraju svim podacima predstavljenim na sajtu.
- Zamolio bih članove koji žele da se organizuju u cilju dobijanja dodatnog popusta za grupnu kupovinu, da za to koriste forum koji je upravo za to namenjen i da tamo kreiraju zesebnu temu.
Hvala svima na razumevanju.
Imenjače, očigledno je da postoji interesovanje za grupnu nabavku sa ovog sajta. Ako možeš da nam izboksuješ promo kod, kojim bi dodatno umanjio cenu, bilo bi odlično. Ne znam za druge, ali ja nikada nisam osećao da forum mora da bude garant za neku sigurnost pri kupovini. Više sam se oslanjao na direktna iskustva kupaca.
Kao nov član, nisam znao za podforum "Grupne kupovine, grupne aktivnosti". Da vidimo kao idu stavari, po možemo da prebacimo temu tamo.
OK, u tom slucaju predlazem da otvorite novu temu u tom podforumu koja ce se zvati nesto tipa "Grupna kupovina preko Watch Hubs". Ja se veceras vracam sa sluzbenog puta pa cu tokom sutrasnjeg dana da se pozabavim time. U medjuvremenu, bilo bi dobro da se u toj temi vidi koji broj clanova je zainteresovan za to.
Citat:
Vladan Stevanovic kaže:
OK, u tom slucaju predlazem da otvorite novu temu u tom podforumu koja ce se zvati nesto tipa "Grupna kupovina preko Watch Hubs". Ja se veceras vracam sa sluzbenog puta pa cu tokom sutrasnjeg dana da se pozabavim time. U medjuvremenu, bilo bi dobro da se u toj temi vidi koji broj clanova je zainteresovan za to.
Otvorena je nova tema
http://www.svetsatova.com/forum/f114...tml#post105584
Orient Men's Automatic Dive Watch CEM65002D
Orient Watch: Orient CEM65002D men's watch features polished finish stainless steel case with unidirectional rotating bezel and screw down crown & case back. This great watch also comes with high quality Japanese automatic movement, scratch resistant mineral crystal, water resistant up to 200 Meters, 8 3/4 inches polished finish stainless steel bracelet with fold over safety clasp and blue dial with day-date display and luminous hands and hour markers.
Case Material: Stainless Steel
Case Dimension: 43 mm
Movement: Japanese Automatic
Calendar: Date, Day
Dial: Blue
Crystal: Mineral
Band Material: Stainless Steel
Water Resistant: 200 Meters
Orient Men's Automatic Dive Watch CEM65002D
Sa ovim kuponom još 5% niže ENL5
Svidja mi se sat, fali mi diver, to što je plav je plus.
Da li je neko kupovao od njih, koliko su pouzdani?
Jesu pouzdani (kupovali su neki ljudi sa foruma). Sat je oko 99 $ sa vaučerom, samo nisam siguran koliko košta poštarina ?
Meni je plus što je je za tu cenu Orient , Automatic i Dive Watch. Plava je posebna priča meni se mnogo dopada. Da nisam naručio pre 2 dana Seiko 5 uzeo bih ga sigurno.
Orient Blue Mako je,po mom misljenju,najlepsi Orient.