5Likes
-
Re: Pomoc oko kupovine sata.
Bilo koji da odaberes neces pogresiti. Meni se najvise svidjaju JL sa prvog linka i Casio sa cetvrtog. Najbolje da obidjes radnje i pogledas ih uzivo. Npr, Citizen koji si naveo, uzivo mi totalno drugacije izgleda. Puno veci nego sto sam ocekivao.
Sa strane, pored svakog sata, pise u kojoj ga radnji imaju.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
Za taj novac ima puno odlicnih satvova, suzices izbor ako znas koji tip sata ti najvise odgovara, i koji izgled ce se uklopiti sa tvojim stilom. Ja bih preporucio seiko 5 sports koji je u sensu trenutno na akciji:
Seiko SNZG13K1
-
Dpbrodošao na forum!
Svi satovi, koje si naveo su u vrlo sličnom rangu i razlike među njima nisu tako drastične, da bi ti mogli dati definitivan odgovor, koji bi ti garantovao najbolju kupovinu.
Svaki od njih ima neku prednost: Casio: robustnosti i izdržljivost; Jacques Lemans: hardlex staklo; Hanowa: Safirno staklo, swiss made, mada se radi o ISA 8171 hronografskom mehanizmu, koji je rangiran nešto ispod ETA i Ronda mehanizama; Citizen je jedini, koji nije hronograf, ima mineralno staklo ali zato Eco Drive mehanizam J810 i 5-godišnju garanciju
Casio i Jacques Lemans imaju takođe pouzdane Miyotine mehanizme.
Poto si naveo, da bi sat nosio svakodnevno, onda bi prednost dao čeličnim narukvicama a tu bi i razmotrio mogućnost automatika. Kolega je dao odličan predlog.
Ali pošto iz tvojih predloga sleduje, da su ti ipak draži hronografi, onda kao što je kolega gore naveo - ni sa jednim nećeš previše pogrešiti.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi