Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20
Like Tree5Likes

tema: Pomoc oko kupovine sata.

Hybrid View

eee
    eee je offline
    Moderator Avatar korisnika eee
    Član od
    27.1.2009.
    Lajkovi
    7570
    Reputacioni uticaj
    163

Određen forumom Re: Pomoc oko kupovine sata.

Bilo koji da odaberes neces pogresiti. Meni se najvise svidjaju JL sa prvog linka i Casio sa cetvrtog. Najbolje da obidjes radnje i pogledas ih uzivo. Npr, Citizen koji si naveo, uzivo mi totalno drugacije izgleda. Puno veci nego sto sam ocekivao.

Sa strane, pored svakog sata, pise u kojoj ga radnji imaju.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Mlađi član
    Član od
    1.6.2017.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    9

Za taj novac ima puno odlicnih satvova, suzices izbor ako znas koji tip sata ti najvise odgovara, i koji izgled ce se uklopiti sa tvojim stilom. Ja bih preporucio seiko 5 sports koji je u sensu trenutno na akciji:
    Seiko SNZG13K1

Stariji član
    Član od
    8.5.2017.
    Lajkovi
    13299
    Reputacioni uticaj
    403

Dpbrodošao na forum!
    Svi satovi, koje si naveo su u vrlo sličnom rangu i razlike među njima nisu tako drastične, da bi ti mogli dati definitivan odgovor, koji bi ti garantovao najbolju kupovinu.
    Svaki od njih ima neku prednost: Casio: robustnosti i izdržljivost; Jacques Lemans: hardlex staklo; Hanowa: Safirno staklo, swiss made, mada se radi o ISA 8171 hronografskom mehanizmu, koji je rangiran nešto ispod ETA i Ronda mehanizama; Citizen je jedini, koji nije hronograf, ima mineralno staklo ali zato Eco Drive mehanizam J810 i 5-godišnju garanciju
    Casio i Jacques Lemans imaju takođe pouzdane Miyotine mehanizme.
    Poto si naveo, da bi sat nosio svakodnevno, onda bi prednost dao čeličnim narukvicama a tu bi i razmotrio mogućnost automatika. Kolega je dao odličan predlog.
    Ali pošto iz tvojih predloga sleduje, da su ti ipak draži hronografi, onda kao što je kolega gore naveo - ni sa jednim nećeš previše pogrešiti.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •