Re: Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Da li neko ima iskustva sa prodavcem Carllo na kupujem prodajem? Prodaje veliki asortiman g shockova po cenama kao sto su u Americi i sl. Mene brine sto ne znam kako moze da prodaje po tim cenama gledajuci na uvoz i sve, zato i pitam ovde. Takodje ima neke satove za koje ne mogu nista naci sem oglase na drugim sajtovima. Pa me zanima da li neko ima iskustva sa njime i kakvi u satovi.
Pazario sam od njega prosle godine Casio i sve je proslo ok, covek verovatno ima dobru nabavku u Madjarsloj i kada vrati AFU moze da prodaje po tim cenam. Dao mi je Madjarsku garanciju koja je ostvariva preko njega, bar tako kaze
Sent from my Mi6
Citat:
plasmatv kaže:
Da li neko ima iskustva sa prodavcem Carllo na kupujem prodajem? Prodaje veliki asortiman g shockova po cenama kao sto su u Americi i sl. Mene brine sto ne znam kako moze da prodaje po tim cenama gledajuci na uvoz i sve, zato i pitam ovde. Takodje ima neke satove za koje ne mogu nista naci sem oglase na drugim sajtovima. Pa me zanima da li neko ima iskustva sa njime i kakvi u satovi.
Ja sam kupio ga 835 i garanciju dobio, čovek ljubazan susretljiv. Od mene pohvala
Citat:
cikaZubic kaže:
Ja sam kupio ga 835 i garanciju dobio, čovek ljubazan susretljiv. Od mene pohvala
Ja sam od njega kupio svoj GA - 100 CM pre dve godine. Radi besprekorno.
Carllo je pouzdan prodavac...kupovao od njega:thumbup:
Sta neko misli o ovome ?
https://www.kupujemprodajem.com/Naki...2424-oglas.htm
Vidim da ima dosta ocena, sa ovoliko satova je verovatno i clan foruma, ali bih da proverim za svaki slucaj.
Izvinjavam se prodavcu unapred.
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a
Pozdrav svima, novi sam clan kojem treba pomoc!
Nedavno sam naleteo na oglas u kojem se prodaje Tissot PRS 516 Chronograph. Sat koji mi je jos odavno zapao za oko, sada sa nesto pristupacnijom cenom. Bio sam odlucan da uzimam sat, jer meni izgleda kao prava stvar. Ali, naleteo sam na stranicu ovog foruma gde se gospodin zalio kako je dobio "laznjaka" i takodje tu procitao da su Tissot-i vrlo cesto kopirani na nasim prostorima. Ja i dalje mislim da je sat pravi, ali bih da mi to neko nesto strucniji od mene potvrdi. Obezbedio sam par bitnijih slika sata, kao i sliku sa Tissot-ovog sajta.
Hvala unapred!
Prilog 139703Prilog 139704Prilog 139705Prilog 139706
Re: Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a
Dovoljno je pogledati pušere i crvene prstene na njima, i videti da je kopija u pitanju, barem po meni. Ima ovde iskusnijih članova koji će reći svoj stav.
Re: Provera orginalnosti Tissot PRS 516 Chronograph-a
Što se tiče Tissota, ali i ostalih brendova, najbezbednije je otići kod ovlašćenog servisera/časovničara i tražiti stručno mišljenje.
Ma koliko da je fotografija dobra (ovo govorim generalno, dakle za sve modele), objektiv nekada ume da prevari, pa je zato ipak najbolje ustati od kompjutera i prošetati se do onoga ko najbilje zna. Ukoliko prodavac nije voljan da ide kod časovničara, onda sat treba izbeći u širokom luku.