Re: Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Juce sam pisao ovom clanu,jednostavno morao sam....da je veoma lose da za 3... prodaje ovako nesto...uz njegov odgovor "da su mu rekli da je original" Ja mislim da nije :)
Inace bi trebao da bude Yaht.....:)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...63b5151ed6.jpg
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Cao, nov sam na forumu, interesuje me da li mi neko moze reci da li je sat sa ovog linka zaista original?
https://m.kupujemprodajem.com/Tissot...-1520271704165
Unapred hvala 😀
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Gospodo poznavaoci pomozite ubogom meni. Nekoliko dana proveravam ovaj sat i sad se setih da imam vas koji mozete da mi kazete istinu u dve tri reci. Naime sat sam dobio od ujaka iz Italije i on kaze da je original,ali meni djavo ne da mira,pa moram da proverim. Prilog 135687Prilog 135688Prilog 135689Prilog 135690
Original je sat i krasan.
Citat:
Stefan1987 kaže:
Zaobiđi. Meni smrdi.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Stefane, vidim da prodavac nudi mogućnost provere i da donosi u Beograd. Lepo mu zakažeš da se vidite kod ovlašćenog servisera i to je to. Piše da ima sve papire i garanciju, pa ako pristane na takvu proveru, onda mislim da nema nikakvih problema.
Ma da meni deluje da nije orig.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
jagerrmaister kaže:
Gospodo poznavaoci pomozite ubogom meni. Nekoliko dana proveravam ovaj sat i sad se setih da imam vas koji mozete da mi kazete istinu u dve tri reci. Naime sat sam dobio od ujaka iz Italije i on kaze da je original,ali meni djavo ne da mira,pa moram da proverim.
Prilog 135687Prilog 135688Prilog 135689Prilog 135690
Toliko o poklonu od ujaka
Prilog 135733