Znaci mi Eta 7750, samo sto taj mehanizam nema ama bas nikakve veze sa tom etom.
Printable View
ok hvala trenutno trazim da kupim sat pa su mi se ove kopije najvise svidele,
jel jel ovaj sat original Nakit, satovi i dragocenosti : Casio Eqw-M1100c,Radio Controll,Novo - ID 9844142 - Kupujem Prodajem
hvala na dosadasnjoj pomoci :)
Na KP su slike sa interneta, nisu od sata koji se prodaje, tako da po slikama ne moze da se garantuje nista.
Edit: Jedino ako neko poznaje prodavca, pa da moze da potvrdi da prodaje ok satove(ja ga ne poznajem).
aha onda ok.
Za mnogo manje od 300e možeš da kupiš veoma sličan sat u radnji ukoliko želiš casio. Pogledaj po radnjama ili na internetu, jer kod satova često važi ona izreka - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Slične modele možeš naći u seriji G-Shock, a lako su dostupni.
moze li neki link
hvala
Naravno:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Jokic S&L Jewelry and Watches
Casio satovi, Satovi Casio, Casio satovi muski, Casio muski satovi, Muski satovi, Satovi muski, Police satovi, Hector satovi, Royal London, Seiko, Vostok
Casio satovi - Vitanov Beograd, Srbija
Sve ove radnje mogu se naći u strogom centru BG, tako da mnoge modele možeš videti i uživo.
hvala puno :)
Tag heuer - Muški satovi Sarajevo - Centar - PIK.ba
Oko ove su se potrudili.
Meni ta replika izgleda musavo. Mada kad razmislim, sve replike koje sam video su mi imale taj musav izgled. :)