Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
Like Tree4Likes
  • 4 Post By piksi

tema: Longines Conquest L3.778.4.58.6

  1. #1
    Novi član
    Član od
    13.6.2015.
    Poruke
    11
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Longines Conquest L3.778.4.58.6

    Pozdrav svima , planiram da kupim sat iz naslova pa sam dosao da zatrazim pomoc i savet od starijih i iskusnijih

    Iscitao sam prilican broj tema na forumu kako bih dobio neke smernice pri kupovini sata tako da iako je ovo prvi sat koji cu kupiti nisam potpuni noob U planu je bilo nesto prilicno jeftinije ali na preporuku prodavca stavih ovaj sat na ruku i zaljubih se u njega. Izbor je u velikoj meri konacan ali vas molim za jos neke preporuke kako bih ucvrstio svoju odluku ili mozda i promenio pre kupovine.

    Zanima me nesto slicno, metalna narukvica, i elegantno i sportski, citko, svedeno a da je i na koznoj narukvici ok.Ovaj model mi se i dopao zato sto je sve to uklopljeno na odlican nacin.Informisao sam se i o brendu i tu nemam nikakvu zamerku, zaista bi bio plezir imati nesto njihovo na ruci. Dress satovi ne dolaze u obzir (nije do satova vec do mene) kao i oni naglaseno sportski.

    Takodje ako moze sugestija u vezi cene, kojim iznosom bih trebao da budem zadovoljan cisto da imam neke smernice kad je razgovor o ceni u pitanju

    Svaki komentar je dobrodosao kao i eventualna preporuka. Ako mislite da ima nesto lepse, bolje a u velikoj meri slicno samo pucajte

    Longines Conquest L3.778.4.58.6-24-75-092-longines-mens-black-conquest-bracelet-watch-l37784586.jpg

    https://www.longines.com/watches/conquest/l3-778-4-58-6

  2. #2
    Član
    Član od
    3.9.2012.
    Poruke
    275
    Lajkovi
    153
    Reputacioni uticaj
    13

    Određen forumom Re: Longines Conquest L3.778.4.58.6

    Ako ti se svidja nema greske...sa longines-om ne mozes da pogresis.

  3. #3
    Istaknuti član Avatar korisnika piksi
    Član od
    9.7.2014.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    2.287
    Lajkovi
    29467
    Reputacioni uticaj
    691

    Određen forumom Re: Longines Conquest L3.778.4.58.6

    Kada se opredeljuju za izbor modela, mnogi kupci žele da kupe takav primerak koji će svi prepoznat kao luksuzan, kvalitetan i prestižan sat. Osim nesporno kvalitetnog mehanizma, dobre obrade i estetskog momenta (subjektivna kategorija, meni je jako pozitivan), jedna od osnovnih prednosti Longinesa je ta da će ga svako ko ga primeti znati da je reč o dobrom i poznatom satu .

    Po mom mišljenju upravo Longines Conquest i Hydroconquest modeli su na tržištu najpristupačniji tj. najjeftiniji satovi koji se mogu kupiti a da ih je proizvela neka od najpoznatijih svetskih firmi. Mislim da se za tu cenu ne može kupiti sat sa “jačim” imenom na brojčaniku. Longines ima toliko bogatu i slavnu tradiciju, da je malo proizvođača koji mu mogu parirati u toj kategoriji.

    Mislim da je Longines Conquest odličan izbor za kupovinu, i u toj cenovnoj kategoriji ne bih imao dilemu, tj. lako bih se odlučio za njega (ili veoma slični HC). Svakako bih tražio popust, siguran sam da ima prostora za sniženje cene.

    Pozdrav i srećno sa kupovinom.
    Misic M., Zorg, Mordekaj and 1 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •