Re: Kupovina satova preko Amazona
Vi znate bolje - da li je svajcarac, nemac ili japanac - nije bitno.
Ja nikako Rolex nisam nasao po toj ceni, ali znam da cu ga kad tad kupiti - tako da se ne opterecujem preterano.
Pa dobro, nije frka -> 500 - 1000 dolara, pa koji sat bude lepse izgledao...
Ok - invicta otpada.
@ Srb
Na amazonu je taj sat oko 1.3k...
Da ne zaboravim, ako je ikako moguce - da bude crne boje...ali 'ajde, ako se nadje neki bas dobar - onda i ne mora...to je to sto se tice tih detalja oko izbora.
Evo ti neka moja lista pa mozda ti se svidi nesto:
Nav B-Chrono II black DLC.. - Chronographs - Steinhart Watches odlican sat , odlican mehanizam, DLC kuciste vrhunsko ... Nemac ali u njemu je swiss mehanizam ETA 7750.
Homepage US | Mido US
My New Certina DS Action Diver
i onaj longines koji sam ti malopre predlozio. Eto ovo mi prvo pada na pamet kada je taj budzet u pitanju. ja bi ih sve kupio da imam kintu , i kvalitet ovih satova je odlican. Sad odoh da spavam ne vidim na oci pa ako budes imao jos neka pitanja slobodno pitaj:)
p.s
Longines Hydro je oko 1000 evra, izvini ja sve gledam kroz evre pa sam zanemario da ti je budzet u dolarima:)
Hvala puno. Pogledacu sutra detaljno tvoje predloge i linkove, posto sada gledam Lakerse. :D
Citat:
sima hrabri kaže:
[ot]
a ja sam upravo kod doticnog proizvodjaca nasao jedan za onu temu o najruznijim satovima!
Prilog 46331
i ovaj je na popustu! :lol:
| List Price: |
$7,990.00 |
| Price: |
$445.50 |
| You Save: |
$7,544.50 (94%) |
|
|
[/ot]
houli fak!!!! xD
Kakav je Khaki Field ko lutka :drool:
Ovi predlozi koje ti je 23jew dao su odlicni, sa tim satovima nema greske:)
Ok. Def. cu se odluciti za neki od tih preporucenih brendova. Hvala jos jednom, svima onima koji su pomogli...:D
Btw...i ovaj Khaki vam je na popustu, 500 $ manja cena...
Ja evo godinu ipo porucujem sa amazona satove (namijenjene za prodaju) i nikad nisam imao problema. Ne vidim sat nijedan uzivo ali isfiltriram na amazonu sta hocu koji su je po review-ima naj pokazali i porucujem. To su uglavnom Seiko, casio, nautika, invicta, citizen, fossil, sturhling o. i par modela sam radio od tissot-a. Nema veze pay pal sa tim placas preko vise ili mastera i forfardujes posiljke.... Sve preporuke za amazon