Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 11

tema: Edukacija...

Threaded View

  1. #1
    Novi član
    Član od
    25.11.2011.
    Poruke
    5
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Edukacija...

    Pozdrav svima i poštovanje,

    Najpre bih želeo da kažem da sam izuzetno zadovoljan ekstenzijom znanja i ekspertize članova foruma. Ne mogu reći da sam previše iznenađen uzevši u obzir da iz mog iskustva specijalizovani forumi sa naših područja su uglavnom mnogo ozbiljniji i kvalitetniji od onih sa zapada. Pre svega mislim na Hi-Fi "nauku" i sl. gde sam mnogo vremena proveo razmenjujući mišljenja.

    Nego da se vratim na temu...Ne mogu reći da sam neki "zaluđenik" za satove ali kao i svaki "normalan" čovek volim lepe stvari pa eto pre par godina kupih jedan Fossil Phillipe Stark Negative watch.Tačnije sat je kupljen 2007. godine u New York-u za nekih 120,oo usd. Još uvek radi bez ikakvih problema uz, do sada, dva (2) puta zamenu baterije i veoma sam zadovoljan.

    Pre nekih nedelju dana rekoh da se počastim novim satom i posle ne baš prevelikog dvoumljenja odlučio sam se za Jacques Lemans Capri 1-1605G. Iskreno, forum sam otkrio tek nakon kupovine. Sat je, po mom skromnom i nestručnom mišljenu, dobre završne obrade i sve u svemu ono što sam i tražio, u estetskom smislu. Međutim, uzevši u obzir da sam želeo sat koji nije modna marka, malo sam se razočarao kada sam saznao da sam ipak pazario baš takav. Ja malo gledah po netu, videh da su svi zadovoljni JL satovima i rekoh ne mogu da pogrešim. U suštini vidim da su i ovde uglavnom bile pozitivne ocene ovog proizvođača. E sad, vreme će pokazati da li sam kupio mačku u džaku...

    Verujem da će uskoro početi da radi "crv" pa i da padne novi sat kad se malo skupi novac te nakon svega napisanog želeo bih da postavim jedno možda diletantsko pitanje. Koji je novac potreban da bi se kupio sat koji ispunjava sledeće kriterijume:

    *pouzdan rad za dugi niz godina (ne mislim da ga i moji unuci nasleđuju...)
    *otporan na svakodnevno nošenje (ogrebotine, udarci, voda itd..)
    *bez merenja dubine, visine, brzine itd.. dakle običan sat koji pokazuje "samo" vreme.

    Hvala Vam unapred na odgovorima i puno pozdrava iz Niša.
    Priložene slike Priložene slike Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Fossil PS Negative.JPG
Viđeno:	110
Veličina:	47,9 KB
ID:	13886   Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	JL 1605G.jpg
Viđeno:	116
Veličina:	19,0 KB
ID:	13887  

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •