ako trazis nesto dobro s plavim brojcanikom... i da vidis tek kako stoji na ruci!
morao sam, ne zameri!![]()
ako trazis nesto dobro s plavim brojcanikom... i da vidis tek kako stoji na ruci!
morao sam, ne zameri!![]()
jole777 kaže:
Nemoj Simo moracemo onda da idemo u Pariz po taj GS..![]()
Simo hvala za informacije o Seiku i da,u pravu si,necu kupiti ovaj sat. Prvo da budem iskren premali je,37 mm mi je neprihvatljivo ako se sat ne zove Day-date.Salu na stranu,cena mu je suluda ali bukvalno.Sta su oni mislili sa ovom cenom?Da su ga ogranicili na 50 komada mozda bi ih i rasprodali ali ovako cisto sumnjam.Trece kad smo vec otvoreni,toliko dizanje Seika u nebesa od strane recimo 90% clanova foruma i jos par diskusija,da ne kazem svadja me je dosta odaljilo od ovog proizvodjaca,tako da definitivno necu kupiti ovaj sat koji je preskup a ne nudi ama bas nista nevidjeno i jedinstveno. Odakle im pada na pamet da stave ovaj sat u cenovni rang sa jednim submarinerom???
ma znam ja da neces.![]()
necemo sad opet o tome otkud im ideja da ga stave u taj cenovni rang... vec je bilo diskusije na tu temu, ali bojim se da ce se opet zavrsiti besmislenim raspravama.
javi kad nadjes neki drugi s plavim ciferom da opet meracimo.![]()
jole777 kaže:
Moram i ja da dodam koju. Prvo, onaj Hublot mi se dopada, da li moze znati cena za koju si mogao da ga kupis? Drugo, ja preferiram pre svega svajcarce, a iz mog nick-a se jasno vidi koga najvise. Trece, o Seiku nisam imao neko posebno misljenje dok nisam malo vise procitao ovde na forumu, a onda kupio nekoliko starih Seika. To je svakako podiglo ovog proizvodjaca u srednju klasu svajcaraca (moje misljenje), a kada je u pitanju GS Seiko u sam vrh. Cetvrto, Marko ono sto opravdava cenu ovog Seika je mehanizam 9S65, po meni dve klase ispred Rolex-ovog 3133 (iako je i on vrhunski).
@iwc volim Seiko starije model..novje modele ali ovo ovaj mehanizam...ok ne znam ali po Vama je strava..
ali ajde reci mi molim te Rolex Subariner & Seiko 9S65????
Posteno sta bi ti uzeo?
next year at this time I'll be a millionaire
imas razne GS, npr. meni se ovi svidjaju...
pogledaj na "svom" rolex forumu, ima lepih diskusija na ovu nasu temu - da li GS vredi tih novaca.mislim, njima ces pre verovati nego nama "seikovcima".
![]()
jole777 kaže:
ma, znam ja da ga neces kupiti, ali evo ukratko:
Ref. SBGR075 (dark blue dial) Caliber 9S65 Hour, minute and second hands Date calendar Automatic with manual winding capability 28,800 vibrations per hour 35 jewels Power reserve of approximately 72 hours Daily rate between -1 and +5 seconds (under static condition) Movement diameter: 28.4 mm, thickness: 6.0 mm Case: Stainless steel with see-through case back with sapphire crystal Band: Stainless steel with three-fold clasp with push button release Glass: High definition dual-curved sapphire crystal with anti-reflective coating Case diameter: 37.0 mm, thickness: 13.3 mm Water resistance: 10 bar Magnetic resistance: 10,000 A/m (125 gauss) Limited edition of 300 pieces for SBGR075 Cena je oko 4.500 eur
aj jos jedna, za moju dusu.
slika pozajmljena
jole777 kaže:
e 37(( smorio sam se
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi