Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
Like Tree2Likes
  • 2 Post By Rile VG

tema: Citizen Eco Drive AT4106-52X

  1. #1
    Novi član
    Član od
    4.1.2019.
    Poruke
    2
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Citizen Eco Drive AT4106-52X

    Pozdrav svim ljubiteljima satova, naisao sam danas na jednu nedoumicu oko jednog sata pa me zanimaju vasa misljenja i da li je pametna kupovina.

    U pitanju je Citizen eco drive at4106-52x, najpovoljnija varitanta iz SADa gde se prodaje za 305$ nov.(drugar dolazi uskoro pa bi mogao da mi donese, ako je uoste to i izvodljivo)
    Sta mislite o ovom satu? Da li vredi te pare i da li ce funkcionisati u Srbiji zbog radio signala i kakvo je stanje sa servisima u SRB?

    Unapred zahvalan svima koji su voljni da daju svoje misljenje.

  2. #2
    Član Avatar korisnika Rile VG
    Član od
    27.2.2017.
    Poruke
    114
    Lajkovi
    884
    Reputacioni uticaj
    8

    Određen forumom Re: Citizen Eco Drive AT4106-52X

    Ovaj mehanizam ti ima pokrivene samo englesku i americke vremenske zone koje su navedene na malom dialu na 6. Najbolje pogledaj ovaj video i sve ce ti bit jasno: https://youtu.be/v-myG1EgvUY

    Na tvom bih mjestu gledao Citizen s H800 mehanizmom: https://youtu.be/eTX0tKdlZY4

    Npr. AT8116-57E koji ti je oko $300 na Jomashopu, ima pokrivene sve vremenske zone a ima i zlatne detalje (po modelu za koji si pitao pretpostavljam da ti je to vazno).

    Sto se tice prijema signala Srbija je negdje na rubu kao i Hrvatska. Meni moj Citizen ponekad uhvati signal doma ako ga preko noci ostavim na balkonu dok kod frenda koji zivi na bregu uhvati uvijek, cak i usred dana.

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk
    eee and hellboy like this.

  3. #3
    Novi član
    Član od
    4.1.2019.
    Poruke
    2
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: Citizen Eco Drive AT4106-52X

    Hvala Rile na objasnjenjima, pomogla su mi da shvatim kako ti satovi funkcionisu sa radio signalom. U sustini on ima moze da funkcionise manuelno na ATM opciji ali nije mu to puna svrha. Meni se mnogo svidja zbog boje, Ta rose gold nijansa je bas elegantna, a hteo sam da uzmem neki za svadbu pa si me sad bas bacio u razmisljanje. Trenutno imam neki model Casio Beside koji me verno sluzi 11godina, a preziveo je sve i svasta.

    Takodje sam postao veoma skeptican oko JomaShopa, gledajuci recenzije u poslednje dve nedelje skoro sve su bile negativne, mnogo se njih zalilo na neozbiljnost i kvalitet.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •