Re: Aquis ili Hydroconquest
Potpisujem za garanciju. Već sam pisao, na Longines Presence nakon 2god i 3 mjeseca sam imao problema sa navijanjem menanizma L619, plus je bilo ogrebano safirno staklo. Prodavac u Srbiji (a sat sam kupio u Hrvatskoj) je poslao sat u Švajcarsku iako je bila istekla internacionalna garancija. Nakon neka 2 mjeseca sat sam dobio, kao nov.
Da nisam imao garanciju ovo bi me koštalo min 500€.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
A ko ti je sat poslao u Švajcarsku, jel absolut time???
Citat:
don Alberto kaže:
A ko ti je sat poslao u Švajcarsku, jel absolut time???
Zaboravio sam više, prodavali su Longines pored Mažestika, na Obilićevom v.
Mora da mislis na Identico
I ja sam to pomislio, a oni se sada zovu absolute time.
Tako je, Indetico! Nisam znao da su promijenili ime. Međutim oduševio me njihov poslovni odnos, sat koji nije kupljen kod njih, već samo ima internacionalnu garanciju koja je čak i istekla nekoliko mjeseci, oni pošalju u Švajcarsku. Dobijem savršen sat nakon toga, bez i najmanjeg traga korišćenja. To su brendovio, kao i zastupnici za respekt!
Absolut Time s moje strane takođe čista pohvala. Hydroconquest kupljen u Solunu, pao sa stola i ispao lume sa satne kazaljke. Odneo, rekao šta i kako, primili ga na servis, naplatili 0 dinara iako nije veze s garancijom imao problem po meni.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Možda mali off, ali što sam stariji sve više volim da uzmem nove stvari, iz radnje, sa garancijom.
I onda kad čujem ovakve stvari to me još više ohrabri da tako i dalje radim.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk