Ako ti se sviđa, kupi ga. Šta košta da košta. Neka je najgori i najskuplji, ako ti se sviđa i greje ti srce kad ga vidiš, kupi ga. Pare će doći i proći, a merak nema cenu. Ne šalim se uopšte.
Ako ti se sviđa, kupi ga. Šta košta da košta. Neka je najgori i najskuplji, ako ti se sviđa i greje ti srce kad ga vidiš, kupi ga. Pare će doći i proći, a merak nema cenu. Ne šalim se uopšte.
...ja se vozim tom politikom do slovce , pa na jelovniku sve češće krompir i sardina.![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ja,ja greje srce ali hladi novcanik.
Evo,citam na wusu otvorise temu i takmice se ko kupi vise komada istog RAF modela pa majku mu bozju gde smo mi a gde su oni.Pao sam u depresijuili sto bi on rekao:TOMA ZDRAVKOVIC-Dva smo sveta razlicita - YouTube
Poslednja ispravka: Sky-Balkan (27.9.2012. u 9:17)
Eeee , videh i ja to o čemu pričaš... nekad mi dodje da zaplačem, majke mi.![]()
Opet me hvata ona ista manija za G-Shock-om , gde ne mogu da spavam (ladno se probudim u pola noći) . Sa druge strane, da se obradujem nekim od modela, možda bi bio izbačen iz kuće, od strane ukućana. Bem ti satove, razboleh se živ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Sad je bar jasno zasto su ovom modelu dodali termometar da nam obojici izmere temperaturicu cim pomislimo na njih.![]()
Poslednja ispravka: Sky-Balkan (27.9.2012. u 15:31)
Ne bih inače linkovao post sa drugog foruma, ali ovaj je po meni naročito prikladan za ovu temu. Razlog je taj što opis potiče od iskrenog ljubitelja, koji uživa u svojim satovima i stvarno ih dobro poznaje. Za razliku od većine "gshockaholic-a" na WUS-u, koji nemaju svoje mišljenje nego pitaju druge Which one is more collectible, which one would you get? itd...
Skycockpit!
Bookmarks sajtovi