Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
Like Tree4Likes
  • 4 Post By Shmizla

tema: Concord C2 Teknologic sat

  1. #1
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Post Concord C2 Teknologic sat

    Concord je inspiraciju za svoj najnoviji model pronašao u večernjim izlascima i dobrom provodu. Stoga, novi Concord C2 Teknologic može biti zanimljiv izbor aksesoara za izlazak jednog modernog i urbanog muškarca.

    Naziv: c2-chronograph-teknologic_light-dark_watch1.jpg, pregleda: 138, veličina: 124,4 KB

    Novi časovnik ima kućište od nerđajućeg čelika presvučeno PVD premazom sive boje. Njegove dimenzije nisu prevelike i mogu biti prihvatljive većini muškaraca, a iznose 43mm u širini i 12,75mm u visini. Ušrafljujuća krunica na sebi nosi oznaku C (simbolizuje Concord), a hronograf tasteri imaju isti sivi premaz kao i kućište.

    Concord C2 Y-13 sat sa prednje strane ima postavljeno safirno staklo debljine 2mm, a koje je premazano antirefleksnim slojem. Sa zadnje strane je poklopac pričvršćen uz kućište sa šest šrafova. Na njemu je izgravirano “Audace-Savoir-Faire Avant-Garde” i “C2” logo. Deklarisana vodootpornost časovnika iznosi 100m.

    Naziv: Concord-C2-Teknologic-light-dark-view.jpg, pregleda: 305, veličina: 85,1 KB

    Brojčanik sata je srebrne boje, višeslojni je, sa hronograf podbrojčanicima i zelenim electic LED izgledom pojedinih detalja. Pri rubu cifera su detalji prezalazni Super-LumiNova farbom koja u tami daje sjajan vizuelni efekat. Za jedan od hrono prodbrojčanika možemo reći da podseća na garamofonsku ploču, što svakako zvuči logično jer je model inspirisan dobrim noćnim provodom. Njegova funkcija je prikaz sekundi (mala sekundara). Na poziciji “6h” se nalazi prikaz datuma, a nasuprot njega, na čistom prostoru brojanika je smešten naziv proizvođača. Kazaljke i satni markeri su delimično premazani luminescentnim premazom radi lakšeg očitavanja vremena pri slabom osvetljenju prostora.

    Naziv: concord-c2-teknologic-watch.jpg, pregleda: 252, veličina: 64,3 KB

    “Srce” ovog modela je automatski švajcarski mehanizam. Konkretan kalibar nije naveden, što svakako nije oduševljavajuće od strane posetilaca njihovog web sajta. Časovnik je dostupan sa udobnim metalik-sivim kožnim kaišem i preklapajućom kopčom koja je presvučena sivim PVD slojem. Kaiš je izrađen od aligatorove kože i dodatno je proštepan zelenim koncem. Preporučena maloprodajna cena sata koji nosi broj 0320229 je 7.600,oo USD.

    Izvor: Concord

  2. #2
    Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lokacija
    H-Kečkemet
    Poruke
    1.021
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    107

    Određen forumom Re: Concord C2 Teknologic sat

    Još jedan super članak, hvala ti Šmizlo! Odlična je ta kombinacija crno-srebrno-zeleno, ali meni se sat ne sviđa. To je verovatno stoga što nisam moderan, a pre svega nisam urban (ja sam seljak u pozitivnom smislu - mislim trudim se)

  3. #3
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Concord C2 Teknologic sat

    ^ Nema na čemu! Moje je zadovoljstvo!

    Meni lično sat ne izgleda loše (ružno). Dopada mi se ta vizuelna igra na svetlu i tami. Svedeno izvedena. Verujem da će se sat mnogo više dopasti iskrenim ljubiteljima zelene boje, nego meni koja preferiram crvenu.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •