Naziv: baume-et-mercier-promesse-watches-satovi-6.jpg, pregleda: 479, veličina: 91,8 KB


Ovog leta je švajcarski proizvođač satova, Baume & Mercier, predstavio novu kolekciju namenjenu damama. Linija nosi naziv Prommesse (obećanje), a nadamo se da će modeli asocirati na određeno obećanje ili prenositi takvu poruku pri kupovini ili poklanjanju ovih pripadnicama nežnijeg pola. Satovi iz kolekcije su inspirsani ranijim satovima ovog proizvođača proizvedenim 1970-tih godina.

Naziv: baume-et-mercier-promesse-watches-satovi-1.jpg, pregleda: 480, veličina: 101,3 KB
Baume & Mercier Promesse Watch 10159

Baume & Mercier Promesse ženski satovi su dostupni u dve dimenzije, manjoj, čiji prečnik iznosi 30mm i nešto većoj, čiji je promer 34mm. Mehanizmi u satovima su automatski i kvarcni, zavisno od modela, a on se može videti troz poklopac kućišta od safirnog stakla.

Naziv: baume-et-mercier-promesse-watches-satovi-4.jpg, pregleda: 387, veličina: 102,0 KB
Baume & Mercier Promesse Watch 10185

Svi modeli imaju okruglo kućište, ali se dekoracija i prefinjena elegancija se razlikuje od modela do modela. Većina satova iz ove linije ima brojčanik sa guilloché gravurom, mada se ponegde mogu pronaći dijamanti kao satni markeri. Materijali korišćeni za izradu ove klilekcije satova su pomenuti dijamanti, zatim 18 K ružičasto zlato, sedef… Pored toga, pojedini modeli su izrađeni od nerđajućeg čelika, a isporučuju se na čeličnoj narukvici u kombinaciji sa zlatom ili na kožnom kaišu.

Naziv: baume-et-mercier-promesse-watches-satovi-2.jpg, pregleda: 423, veličina: 77,5 KB
Baume & Mercier Promesse Watch 10160

Nova dopunjena kolekcija Baume & Mercier Promesse ženskih satova je dostupna od septembra ove godine, a preporučene maloprodajne cene počinju od 1.900,oo USD.



Baume & Mercier