Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 31
Like Tree9Likes

tema: Ball satovi

Hybrid View

Časovničar Avatar korisnika watchmag01
    Član od
    7.8.2008.
    Lajkovi
    750
    Reputacioni uticaj
    49

Određen forumom Re: Ball satovi

To je zato kaj ovi kaj nose rolexe misle da je zenith ruska tehnika a ovi kaj kupuju zenite ne hvale se okoloa i razlika u cjeni nije bez vraga
    CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
    MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE

Član
    Član od
    27.10.2008.
    Lajkovi
    179
    Reputacioni uticaj
    19

Opet moje jednostavno zapazanje Zenith kupuju poznavaoci i zaljubljenici u satove koji vole svoj sat kao remek delo casovnicarstva i uzimaju ga za svoju dusu,a Rolex ljudi koji hoce da impresioniraju druge ljude,i da svi znaju sta oni nose i koliko to kosta.Ovde kod nas da pitas 99 posto ljudi,oni bi odgovorili da je zenith ruska firma jer tako zvuci,culi su za fudbalski klub i mora da su i satovi istog porekla.Rolex je dugo vremena u svoju perjanicu,svoj najlegendarniji sat Daytonu ugradjivao Zenithov mehanizam ElPrimero.Imao sam u rukama 5-6 Rolexa,cak sam submariner nosio nedelju dana i stvarno su vrhunski odradjeni,ali jednostavno ne ostavljaju bez daha i tvrdim da 99 posto ljudi koja kupuje Rolex ne kupuje ga zbog izgleda vec zbog slave i prepoznatljivosti koja prati taj brend,jer vecina ljudi kada da 5000,10000 evra za sat ne zeli da samo on i jos 3 coveka na svetu znaju sta nosi vec bukvalno svako sa kim dodje u kontakt.Moja logika je ako vec daje covek tolike pare za sat neka uzme nesto sto ce mu grejati srce i dusu i sto ce dostojno stariti sa njim i svaki put kada pogleda u sat oseti zadovoljstvo i divljenje i duboko postovanje prema satu i firmi koja ga je izradila.Rolex to ne moze,Zenith moze kraj price.Mercedes to ne moze,Pagani moze,Suzuki,Yamaha,Kawasaki,Honda to ne mogu BMW,Ducati mogu......

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Nikle kaže: Pregled poruke
    Opet moje jednostavno zapazanje Zenith kupuju poznavaoci i zaljubljenici u satove koji vole svoj sat kao remek delo casovnicarstva i uzimaju ga za svoju dusu,a Rolex ljudi koji hoce da impresioniraju druge ljude,i da svi znaju sta oni nose i koliko to kosta.Ovde kod nas da pitas 99 posto ljudi,oni bi odgovorili da je zenith ruska firma jer tako zvuci,culi su za fudbalski klub i mora da su i satovi istog porekla.Rolex je dugo vremena u svoju perjanicu,svoj najlegendarniji sat Daytonu ugradjivao Zenithov mehanizam ElPrimero.Imao sam u rukama 5-6 Rolexa,cak sam submariner nosio nedelju dana i stvarno su vrhunski odradjeni,ali jednostavno ne ostavljaju bez daha i tvrdim da 99 posto ljudi koja kupuje Rolex ne kupuje ga zbog izgleda vec zbog slave i prepoznatljivosti koja prati taj brend,jer vecina ljudi kada da 5000,10000 evra za sat ne zeli da samo on i jos 3 coveka na svetu znaju sta nosi vec bukvalno svako sa kim dodje u kontakt.Moja logika je ako vec daje covek tolike pare za sat neka uzme nesto sto ce mu grejati srce i dusu i sto ce dostojno stariti sa njim i svaki put kada pogleda u sat oseti zadovoljstvo i divljenje i duboko postovanje prema satu i firmi koja ga je izradila.Rolex to ne moze,Zenith moze kraj price.Mercedes to ne moze,Pagani moze,Suzuki,Yamaha,Kawasaki,Honda to ne mogu BMW,Ducati mogu......
    Citat watchmag01 kaže: Pregled poruke
    To je zato kaj ovi kaj nose rolexe misle da je zenith ruska tehnika a ovi kaj kupuju zenite ne hvale se okoloa i razlika u cjeni nije bez vraga
    Hvala Vam ljudi,

pozdrav...(gde mi je smajlić što se klanja!?)

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Evo malo slika Ball satova

Iluminacija je naravno....ludilo

A ovo im je najnoviji model,nasljednik ovog gore na slikama

Pa još koji Ball

Poslednja ispravka: fotopetar (31.7.2012. u 10:57)

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Evo i jednog interesantnog videa u sponzorisanog od strana Ball-a>

Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole, filmed on breath hold by Julie Gautier - YouTube
    marko14 and RUS like this.

Novi član
    Član od
    5.5.2015.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

A kakav im je status kod nas? Imaju li ovde trziste?

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Citat Nikle kaže: Pregled poruke

Ovde se fino zakuvava vidim ja... U dosta stvari se ne slazem sa tobom ali stvarno ne zelim da komentarisem i naravno ukusi su razliciti i treba ih postovati.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Ma jok, nema zakuvavanja... kulturica diskusija, svako iznese svoje mišljenje bez preteranog skretanja sa teme i svi zadovoljni.
    Neko voli Rolex, neko Ball, neko Timex i to je to... 100 ljudi 100 ćudi.

PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Član
    Član od
    27.10.2008.
    Lajkovi
    179
    Reputacioni uticaj
    19

Pa gde bi svet bio da svi imaju isto misljene?I ja se ne slazem sa Dragonom.Lazes Dragone,niko ne voli Timex

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

[off topic]

Što Nikle? Pa ja kad sam video reklame za Timex oduševio sam se. Ni Robin Hood im ništa ne može...

[/off topic]
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Ball Engineer Master II Diver GMT
    By Vladan Stevanovic in forum Swiss-Made high-end satovi
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 8.12.2010., 2:10
  2. Ball Hydrocarbon Trieste LE
    By ivan_seawolf in forum Ronilački satovi
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 4.9.2010., 7:35
  3. Ball Watches company