To je zato kaj ovi kaj nose rolexe misle da je zenith ruska tehnikaa ovi kaj kupuju zenite ne hvale se okolo
a i razlika u cjeni nije bez vraga
To je zato kaj ovi kaj nose rolexe misle da je zenith ruska tehnikaa ovi kaj kupuju zenite ne hvale se okolo
a i razlika u cjeni nije bez vraga
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Opet moje jednostavno zapazanje Zenith kupuju poznavaoci i zaljubljenici u satove koji vole svoj sat kao remek delo casovnicarstva i uzimaju ga za svoju dusu,a Rolex ljudi koji hoce da impresioniraju druge ljude,i da svi znaju sta oni nose i koliko to kosta.Ovde kod nas da pitas 99 posto ljudi,oni bi odgovorili da je zenith ruska firma jer tako zvuci,culi su za fudbalski klub i mora da su i satovi istog porekla.Rolex je dugo vremena u svoju perjanicu,svoj najlegendarniji sat Daytonu ugradjivao Zenithov mehanizam ElPrimero.Imao sam u rukama 5-6 Rolexa,cak sam submariner nosio nedelju dana i stvarno su vrhunski odradjeni,ali jednostavno ne ostavljaju bez daha i tvrdim da 99 posto ljudi koja kupuje Rolex ne kupuje ga zbog izgleda vec zbog slave i prepoznatljivosti koja prati taj brend,jer vecina ljudi kada da 5000,10000 evra za sat ne zeli da samo on i jos 3 coveka na svetu znaju sta nosi vec bukvalno svako sa kim dodje u kontakt.Moja logika je ako vec daje covek tolike pare za sat neka uzme nesto sto ce mu grejati srce i dusu i sto ce dostojno stariti sa njim i svaki put kada pogleda u sat oseti zadovoljstvo i divljenje i duboko postovanje prema satu i firmi koja ga je izradila.Rolex to ne moze,Zenith moze kraj price.Mercedes to ne moze,Pagani moze,Suzuki,Yamaha,Kawasaki,Honda to ne mogu BMW,Ducati mogu......
Evo i jednog interesantnog videa u sponzorisanog od strana Ball-a>
Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole, filmed on breath hold by Julie Gautier - YouTube
A kakav im je status kod nas? Imaju li ovde trziste?
Ma jok, nema zakuvavanja... kulturica diskusija, svako iznese svoje mišljenje bez preteranog skretanja sa teme i svi zadovoljni.
Neko voli Rolex, neko Ball, neko Timex i to je to... 100 ljudi 100 ćudi.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa gde bi svet bio da svi imaju isto misljene?I ja se ne slazem sa Dragonom.Lazes Dragone,niko ne voli Timex![]()
[off topic]
Što Nikle? Pa ja kad sam video reklame za Timex oduševio sam se. Ni Robin Hood im ništa ne može...
[/off topic]
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi