Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21
Like Tree20Likes

tema: Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf

Hybrid View

Časovničar Avatar korisnika Simke206
    Član od
    23.5.2013.
    Lajkovi
    1312
    Reputacioni uticaj
    128

Određen forumom Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf

Evo jos jedan mali servis kineza roeblin i graf kojeg sam danas dobio od kolege sa posla za servis nego slike su rastrkane ne znam da slozim ali evo mislim da se vidi sta je pre a sta posle.
    Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1595.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1596.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1597.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1599.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1600.jpg
    U svakom slucaju sve je rastavljeno i spremno za mog starog Novog Sparkija (Masinu ).
    Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1601.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1602.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1603.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1604.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1606.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1607.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1608.jpg
    Sve osim Ankera i Anker tocka kao i rubina ide na pranje u masinu ove stvari ce ciste rucno ili sa drvetom za ciscenje razlog da se ne osteti lak na kamenu a i da se kamenja poliraju na papiru sa uljom radi bolje aplitude slike nema nazalost bice jednom cela tema .
    Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1609.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1610.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1611.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1612.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1613.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1614.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1616.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1617.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1618.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1619.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1620.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1621.jpgSimketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf-img_1622.jpg
    Poslednja ispravka: RUS (13.9.2013. u 21:48) Razlog: Ubačene slike

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Simketova Radionica Servis Kineza Roeblin i Graf

Nemoj Simke Japanske i Kineske satove u isti koš, nemooojjj .
    23jewels and DrAgod like this.

Član od
    23.5.2013.
    Lajkovi
    1312
    Reputacioni uticaj
    128

Dobro ljudi evo necu vise od sad cu samo da popravljam i da stavljam slike dok ne dojadim

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Dobro, recimo da razumem donekle, ali Japanske kopije bas i nisam vidjao. Ne kazem da ne postoje, ali...
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

sta je ovo plave boje, lici mi na plastelin ali sam ubeđen da nije

Član od
    23.5.2013.
    Lajkovi
    1312
    Reputacioni uticaj
    128

to je zeleno Miki i to je Rodico koji je neka vrsta plastelina u stvari je to jedna velika pomoc za sve casovnicare sa tim rodikom moze da se ociste ostatci ulja , prasina kao i otisci prstiju na ciferu i slicno kod rasklapanja mehanizama je super da se ne pogube serafici ili federi ima 1001 primenu u casovnicarstvu
    Poslednja ispravka: VLADAN P (13.9.2013. u 19:07) Razlog: slovna greška koja menja smisao

RUS
    RUS je offline
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Reci nesto o kvalitetu ovog sata i mehanizma. Svi mi znamo da kvalitet nije neki, ali kakvo je tvoje iskustvo, ovako iz prve ruke?
    krstin likes this.

Član Avatar korisnika RaleT
    Član od
    17.11.2010.
    Lajkovi
    23
    Reputacioni uticaj
    16

bas me zivo zanima iz ugla struke, ali kad vidim hromirano kuciste...

Član od
    23.5.2013.
    Lajkovi
    1312
    Reputacioni uticaj
    128

Rus hvala za podrsku kao prvo kao drugo iskustvo je veoma lose , osim sto smo svi mi upoznati sa kopijama brace kineza ili japanaca svejedno ko su tako i sa ovim losom kopijom nekog World Timera sa vecitim kalendarom , sam pogled na sat i matrija otkriva puno o sebi naime jako los matrijal delovi koji su osetljivi do bola i jako krhki , ako se pogleda slika na kojoj je anker u Zelonoj masi kroz Lupu vidi se da je lak na aker nogicama jako lose odradjen i da je jedna od tih strana skoro bez laka mislim da to dovoljno govori o aljkavosti tj losem kvalitetu ali kako kaze moj Tatica KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE , osim toga ovaj sat zvucnog imena Roeblin i Graf kao i ostali low budget satovi Graf von Monte Wehro i slicni , ono kao zvucno ime a u stavri glupost i drzi bure vodu dok majstori odu eto u svakom slucajuz ljudi manite se ovakvih imena i brendova koji su nista koristi
    RUS, skydrummer and krstin like this.

RUS
    RUS je offline
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Hvala na odgovoru i ovu temu treba preporuciti svakome ko pita za takve satove, kako bi se uverili u kvalitet istih.

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •