Da li se nekom desilo da mu prilikom kupovine online ta prodavnica trazi neki approval code. Danas mi je stigao mail od Higuchija iz Japana da ne moze da naplati zbog tog koda i da kontaktiram banku, sto sam i ucinio ali oni nista ne znaju
Da li se nekom desilo da mu prilikom kupovine online ta prodavnica trazi neki approval code. Danas mi je stigao mail od Higuchija iz Japana da ne moze da naplati zbog tog koda i da kontaktiram banku, sto sam i ucinio ali oni nista ne znaju
Proveri da li si dobro uneo broj kartice, ime i prezime (YU slova unosis kao c,s,z), da li imas dovoljno novca na racunu (uracunaj i oko 0.5% troskova na konverziju i za svaki slucaj 1% provizije banke) i proveri da li se svi podaci slazu sa onima u banci (adresa, postanski broj itd.). Ako je sve ok reci mu da pokusa jos jednom posto je moguce da je problem bio do procesora. Pretpostavka je naravno da si tu karticu ranije vec uspesno koristio na Internetu.
Koristio sam je preko 30 puta do sada imam skoro duplo vise nego sto treba sigurno. Jedino mozda sam ja pogrijesio u nekom broju ali reci cu mu da pi posalje ponovo da ispunim podatke
Pozdrav, resio sam da kupim citizen nighthawk (onaj klasicni, verovatno vec svi znate o kom se satu radi) Dilema je u tome kako da ga kupim,tj sta mi je isplatljivije. Prva opcija je preko sense sajta,kod njih je cena 240e. Druga je da ga kupim online,koliko sam video cene na netu se krecu oko 190-200e, tj ne bih ga ja kupovao jer nemam ni racun u banci, vec bih rekao jednom decku koji studira i radi u svajcarskoj da mi kupi pa da donese kad bude dolazio u srbiju (pretpostavljam da cim ima tamo racun na koju mu uplacuju pare sigurno sve moze online da kupuje,ipak je to svajcarska) Pitanje je, koja od ove 2 opcije je bolja, tj koliko bi izasli ukupni troskovi za drugu ?
Za 40eura razlike ne bih smarao nikog po inostranstvu da mi donosi sat jos da moram da ga cekam ko zna koliko ,za toliko bi otisao u sense i kupio ga na licu mesta i odmah stavio na ruku![]()
Stvarno je mala razlika ili ako ga narucis preko net-a uvijek postoji mogucnost da ti naplate carinu i porez pa da prodjes skuplje negu u Srbiji.
Pozdrav i dobrodosao na forum
Dobro dosao na forum
Iskreno, ja bih lepo otisao u radnju i prvo probao sat, da vidim da li mi odgovara, a ako odgovara kupio odmah.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi