re: Gde kupiti Vostok Amphibia ili Vostok Komandirskie sat ?
Izvinjavam se što oživljavam malo ovu temu, ali nekako mi je to bolje nego da pravim posebnu, a svakako se tiče Vostoka. Naime, planiram da pobegnem na jedan city break u Talin, Estonija, pa me zanima da li neko ima podatak mogu li se tamo naći Vostok satovi? Na netu nisam uspeo ništa da pronađem, ali rekoh možda ovde neko zna.
re: Gde kupiti Vostok Amphibia ili Vostok Komandirskie sat ?
Iskreno ne znam za taj Vostok,
ali mogu da se nadju Vostok Europe(znam da nije to to i da ni ne pomaze mnogo).
Podatak sa njihovog sajta:
Osauhig 'RENVIT'
Oismeje 84-31,
13513 Tallin Estonia
Re: Gde kupiti Vostok Amphibia ili Vostok Komandirskie sat ?
Hvala na informaciji. Vredi svakako i to pogledati, ako stignem.
Posto je krenuo PP sad nije problem ni naruciti preko Neta. E sad malo o mehanizmu, govori se da je 2416B kopija ili licencno izdanje Seikovog 7s25 mehanizma, da li to tacno?
vostok amphibian in Watches | eBay
i recimo ovaj mi je zapao za oci
Russian VOSTOK Auto Amphibian Diver Watch Rubber Strap 0269F | eBay
ili ovaj (ali je samo do 100m)
Russian VOSTOK Auto Amphibian Diver Watch 20783D New | eBay
interesuje me posto je ovaj sat oko 70e (sa postarinom) da li je ovo fizicko ili pravno lice koje prodaje i da li ce nasi naplatiti carinu ili ne?
To si ti nesto pomesao, nijedan od tih nije WR 100m.
Za njih nije bio problem ni pre PP. Odavde je dosta nas porucilo, i niko nije platio nikakve dodatne troskove.
Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
2461B je Vostokov mehanizam. Nema veze sa Seikom. Inače odličan mehanizam. Vostok Europe ima Seiko mehanizam koji si pomenuo .Npr ovaj model .
NH25= 7s25 , ovo bi trebalo razjasniti http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=5750.0 .
sky, Hvala na razjasnjenju za mehanizam.
rus, da li je ovo najjeftinije mesto na Netu za kupovinu ruskih satova? Oba modela koja sam izdvojio nemaju u ponudi na sajtu koji si predlozio.
Da li je najjeftinije ne znam(mada imaju dobru cenu), ali su pouzdani.
Od pouzdanih imas jos i
Vostok Watches Shop: Komandirskie Amfibia Amphibian Auto 1967 Classic - ChistopolCity, a dobar je i taj prodavac Zenitar, sto si postavio linkove.
Ništa, služimo narodu :) .
Na ovom poslednjem linku sto je postavio rus je zanimljiva mogucnost zamene bezela pri narucivanju, izbor izmedju 3 ponudjena, koliko sam shvatio bez doplate.