Pozdrav svima, evo vec nekoliko dana citam ovaj forum i upoznajem se sa satovima (forum je jako dobar, toliko se informacija moze saznati na jednom mestu sve cestitke) Sto se tice sata kupio bio neki casio edifice najvise zbog kvaliteta (tata mi ima digitalni casio illuminator koji je stariji od mene za koju godinu i ne fali mu nista
) sto se tice budzeta on je oko 13k najvise ali bi hteo proci sto jeftinije ako je to moguce. Jedini uslovi su da ima hronograf,datum i da bude otporan na udarce i vodu ofc. Ali za to imam neku predstavu sta i kako, nego prvo moram naci gde su edifice satovi najjeftiniji i onda izabrati model.
Vecina kupuje preko stranih sajtova ali ja ne vidim bitnu razliku u ceni ako bi porucivao preko interneta kada se dodaju carina i pdv. Sto se tice ovih srpskih online prodavnica po mom misljenju su bas nabijene cene.
Jedino sam naisao na ovu stranicu na fb koja ima kao neke original casio satove
https://www.facebook.com/media/set/?...4644959&type=3
i ovu online prodavnicu
MiniMarket.rs - online prodavnica - grupna kupovina - popusti - snizenja - akcije - Srbija - Beograd
koja ima povoljnu ponudu casio satova
Pa me zanima da li je neko kupovao od njih i kakva su iskustva.I ako ima da ponudi neki sat od drugih proizvodjaca neka slobodno ostavi detalje![]()
Bookmarks sajtovi