Svi predlozi su dobri, i sta god da od toga uzmes neces pogresiti, mada ja ipak navijam za Seiko u ovom cenovnom rangu, pa evo, dodajem i ja svoj favorit (kao vlasnik jednog starijeg modela iz ove serije):
SEIKO SND371P
Javi nam sta si uzeo!![]()
Svi predlozi su dobri, i sta god da od toga uzmes neces pogresiti, mada ja ipak navijam za Seiko u ovom cenovnom rangu, pa evo, dodajem i ja svoj favorit (kao vlasnik jednog starijeg modela iz ove serije):
SEIKO SND371P
Javi nam sta si uzeo!![]()
jole777 kaže:
Pozdrav svima ,prvo hvala na ovako dobrom forumu i na svim informacijama koje se dobiju samo citanjem postova istaknutih pojedinacaja sam resio da kupim sam sebi (kad vec niko drugi nece) neki fini sat...i posle vise mesecnog citanja foruma obilazenja prodavnica spao sam na ovo: seiko.jpg ili :candino.jpg i tu se sad javlja problem...Candino mi nekako deluje klasicnije prakticnije ali ga nisam jos uvek video live (nema ga trenutno u bpm ali bice za par dana) a nasuprot njega seiko je seiko a i cena mu je ok...e sad ljudi pomagajte za i protiv... o kakvim se satovima radi ako moze nesto preciznije... inace ovo je moj prvi post...hvala unapred svima
Dobrodosao na forum, i srecno! Posto si verovatno procitao puno tema, mislim da si izabrao dva odlicna sata u tom rangu. Seiko po meni ima mozda malo bolji mehanizam, i ima vise funkcija. Ali iskreno Candino mi izgleda atraktivnije. Naravno moraces i uzivo da vidis kako izgleda. Moj glas ipak ide Candinu.
Ja bi uzeo Seiko,po meni je bolji zbog metalne narukvice,a sto se tice izgleda i on je klasican,da klasicniji biti ne moze,makar sto se tice hronograf satova![]()
@ANA M
Najkraće-Ako ti dečko voli kvarcne satove ovaj je dobar izbor.
Da te ne davim sa tehničkim karakteristikama.Veruj na reč:o
A i lep je sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala ti puno,a sto se tice davljenja mozes slobodno da mi objasnis par stvari,ako imas vremena,posto se ne razumem puno
![]()
Pre svega pozdrav svim forumasima..... Zeleo bih da kupim sat u cenovnom rangu izmedju 150 i 200 eura..... Inace svidjaju mi se modeli http://www.bpmwatches.co.rs/upload/996_f16286_7.jpg i ova dva sektora Sector Black Eagle 3273689145 i Sector Black Eagle 3271689025....Napominjem imam 16 godina i iskljucivo volim da nosim kosulje..... Cenim svacije misljenje i veoma zahvalan unapred.....![]()
pozdrav, kovenko, i dobrodosao.
odabrao si dva dobra sata, po kvalitetu, rekao bih, podjednako dobra, tako da je samo pitanje koji se tebi vise svidja. oba su lepa i atraktivna, a licno bih od ova dva odabrao seiko - ima vise funkcija i metalnu narukvicu i, po mom misljenju, diskretniji a opet uvek atraktivan izgled, koji prolazi i uz elegantniju garderobu. Ne znam kakvo je staklo na jednom, a kakvo na drugom satu, ali i to bih ukljucio kao vazan faktor pri izboru.
Javi sta si izabrao i obavezno okaci neku sliku!
Poz!
jole777 kaže:
- CASIO EDIFICE WATCH
- MEN'S MODEL: EF 527L 1AV
- Luminous Hands and hour markers.
Luminous coating provides long-term illumination in the dark after only a short exposure to light.- Date Display.
- Chronograph function - 1/20 sec. - 12 hours Measures with an accuracy of seconds the meantime and the end time. Signals confirm the starting/stop selection.
- Slide rule function: The slide rule function can be used to make various calculations, e.g. the flight route, speed or fuel consumption. The slide rule function is used primarily in aviator watches. Hard mineral glass resists scratching.
- Stainless steel case.
- Screw Lock Back.
- Black Leather strap.
- 100 meter/ 330 feet water resistant.
Perfect for swimming and snorkeling.- Accuracy +/- 20 seconds per month.
- Type of battery SR927W.
- Dimensions approx. 51mm x 45,5mm x 11,4mm (H x W x D).
- Weight approx. 157 g
- Dial Color: Black.
- References: EF527L 1A, EF527, EF 527
- UPC: 4971850417828
- 1-Year Limited Manufacturer Warranty.
Evo.Ako želiš neko pojašnjenje slobodno pitaj![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi