Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Spomenu se novi Sumo....mislim da se ne isplati čekati. Novina može biti safirno staklo ali će onda biti i skuplji(cijena između Sumo i Shogun).
Ovaj Sumo je extra ali se može desiti da dođe greškom npr broj datuma se ne poklapa u prozoru kako treba i sl.
onda ti samo ostaje Sumo.....
Meni se jako svidja sumo,ali to sto nema safir,narukvica tanka i kopca koja je kao kod nekih jeftinijih modela,malo mi se ne daje 560e za njega...Gde vise da cekam ako ne kupim sat do kraja godine poludecu,olaksavajuca okolnos je ovde u fr sto se satovi mogu uzeti na rate bez kamate,jos sam nasao neke radnje u centru pariza koje prodaju polovne satove do 20 mesecnih rata bez kamate tipa breitling,rolex,omega..
Damn! A opet,bolje što ovdje ne nude satove na rate- ko zna koliko bi se zadužili!?
Hahahahahah i to sto kazes:lol:
Max pain,msm da ces jako tesko naci diver automatik sa kucistem 42mm,a da ne lici na Rolex Sub,44mm takodje se nalazi malo teze,mada,gledao sam Deep blue satove i imaju divere od 44-45mm,koji se uklapaju u cenovni rang,meni jedino smeta Miyota,jer sam pristalica Seika.Takodje sam gledao Seiko Sumo,u plavoj varijanti,ali taj "Rolex look" cifer mi nekako smeta.Mozes da pogledas divere od ovih brendova:
Steinhart
Deep blue
Vostok-europe
Posedujem Vostok-Europe N1 Rocket sa Seiko masinom i prezadovoljan sam.
Iskusniji clanovi ti mogu reci nesto vise o Steinhart Triton modelu,a Deep blue takodje pravi super divere sa tritijum cevcicama koje extra svetle cak i posle nekoliko godina.
Toliko za sada.[emoji4]