Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Uputstvo za postavljanje slika imas na sledecem linku
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...l#.VD7C6RY09Ko
Jeste narukvica na Seiku Sumo malo uza i za moj ukus, ali sat definitivno treba videti i probati pre kupovine.
Sto se tice Certine, jbg, u danasnje vreme manje vise svi satovi lice jedni na druge. To sto podseca na neki sat ne bi trebalo da te spreci u kupovini ako ti se sat svidja(barem mene ne bi).
Hvala Rus za link:DSeiko sam probao dva puta,dok certinu samo jednom i to na aerodromu u cirihu pre dva meseca.Seiko mogu uzeti na 4 rate,dok bi certinu morao da narucim preko neta jer je ovde u fr nema...jbt. sve ima svoje prednosti i mane...
ja sam ponosni vlasnik Suma....sat trebas staviti na ruku pa onda oceniti. Sat je izuzetno udoban, ne bjezi u stranu na zglobu. Ima specificno izduzene lugove....a za narukvicu se ne brini nimalo....imaju nindje oko....
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
max pain kaže:
Prilog 99758probao sam par puta i oris aquis date narukvica vrh,ali precnik sata skroz odudara od 43mm,ili sam ja lud ili svakom satu nadjem neku manu:lol::lol:
Ne kontam ovu rečenicu "precnik sata skroz odudara od 43mm"...
Da li ti je premali prečnik sata, ili ti je premali odnos prečnika sata i širine lugova ili nešto treće?
Ako je na slici tvoja ruka, po meni, je sat savršen i po dimenzijama i po celokupnom izgledu... Jedino me ta satna kazaljka nervira... Lepše su mi ove skroz bele...
Prilog 99759
2 Priloženi(h) fajl(ova)
^Kako mislis skroz bela kazaljka? Ta dva modela imaju iste kazaljke.
Evo fotke plavog modela, iz drugog ugla
Prilog 99760Prilog 99761
Max pain,mozes li bar neke osnovne smernice da navedes,kakav sat trazis?Pretpostavljam da vise vuce na diver,ali me zanima koliko kuciste imas na umu da stavis na ruku i da li bi zeleo mahaniku ili quartz.[emoji6]
Oris Aquis date je,po meni,savršen dress diver u tom cenovnom rangu! Ne znam gde i da li si uspeo da ga nađeš za te pare,ali ako jesi-kupuj bez razmišljanja.