Ma dobro, nije to toliko ni bitno, nego cisto me je zanimala razlika u ceni kod nas i preko.
Printable View
Ma dobro, nije to toliko ni bitno, nego cisto me je zanimala razlika u ceni kod nas i preko.
Marko14, ovaj drugi sat koji si predložio je ženski, prečnika 35mm.
Čisto da napomenem, da se neko ne zaleti. :D
Nisam primetio,izvinjavam se,sada sam zvao Usce i pitao, pomesao sam modele, oni imaju
TISSOT COUTURIER - T035.410.16.051.00 - Tissot Swiss Watches
cena je 34.455
Ubedjen sam da sam video i prvi model,u svakom slucaju ja bih se opredelio za Tissot,jos jednom se izvinjavam na greskama i OT.
Ja sam mislio na DS Podium, onu obicnu
100 Authentic CERTINA DS Podium C53670294269 Swiss Quartz Mens Watch | eBay
Da dobra je ta ima je online dosta povoljno ali kod nas i ako je ima nije ovoliko para
Bila je pre 3god oko 300e, podigli joj cenu :)
Roamer ti je super,dobro su uradjeni,ti malo skuplji modeli i svajcarski sat je u pitanju.Ja bih ti preporucio da pogledas i ovaj VE
Vostok Europe GAZ-14 Grand Chronograf Trigolight 6S30/5651174 watch
Skuplji je za jedno 3000 din,ali je dobro uradjen i msm da se uklapa u ono sto trazis.Pozdrav
Ipak ne bih narucivao preko neta. Nije mi problem ni ako je automatik mehanizam, ako mislite da je dobar sat, i da mi se uklapa u cenu do jedno 36000. Meni se Vostok licno veoma svideo,
Vostok Europe Gaz-14 Limuzina | Svet Satova
video sam sa zlatnim kazaljkama ali ne i ovaj sa slike, njega bih mozda kupio pre svega zbog izgleda. Ako imate jos dobrih predloga recite. Ne bih uzimao satove malog precnika, ne stoje mi OK:)
Zdravo,
Razmisljam da kupim sebi naki sat do 300 eura. Nisam neki poznavalac satova pa mi je potrebno misljenje ljudi koji su upuceni i mislim da je ovo pravo mesto:)
Trenutno je u igri Tissot "Classic Dream Women's Black Quartz Stainless Steel Watch" cena oko 23 000 din.
Inace, ja sam sitnija pa mi veliki satovi ne stoje a htela bih neki klasnicni sat da kupim.
Mozete li da mi kazete vase misljenje o ovom satu?
Prilog 83537
Dobro dosla na forum.
Sasvim korektan sat, sa pristojnom cenom. Ukoliko ti se svidja, i odgovara ti velicina, uzimaj.
Hvala na dobrodoslici!
Sajt je zasita super, narocito za nas laike koji mozemo dosta stvari da naucimo.
Super, znaci satic je ok :D Ako imas jos neki klasican model kao predlog, otvorena sam za predloge!
Pozz!
Pozdrav svima , gledao sam neke satove i uprkos ne tako velikom izboru,najvise mi je zapao za oko Swiss Military 20021ST-1M koji je 176 funti na ovom sajtu a u radnji u kraljevu 21500 pa me zanima sta mislite o konkretnom satu?
za toliki novac koji nije nimalo zanemariv ima dakelo boljih kupovina
U pravu je Milan, moze mnogo bolje za te pare... nije to malo. To ti je skoro pa jedan Seiko Monster recimo (na popustu je nekom sad valjda). Lep je prilicno, svidja mi se, ali je bolje da ides sa nekim Japancem za te pare. Primer, Casio Edifice, Seiko 5 itd. Dobrodosao na forum
i onaj pilotski citizen, nighthawk ili skyhawk kako vec
ili novi orient bambino
Mislim da je bolje da ukucas u pretrazivacu sat do 200 Evra,cesto postavljano pitanje na forumu,za te pare Citizen Nighthawk ili Ručni sat J.Springs-BEB056 - Poklon Dućan slican je satu koji ti zelis,ali ako se tebi svidja sat koji si naveo,onda nemoj da razmisljas nego kupuj,ti ces ga nositi,pozdrav i dobrodosao.
hvala svima na odgovorima ,gledao bih ja seiko satove ali u kraljevu je bas bas mali izbor i iz sticaja okolnosti samo kraljevo dolazi u obzir.Ali srecom ima tih casio edifice dosta u jednoj radnji u kvu.ima li neko neku preporuku konkretno za casio satove do 22000?Unapred hvala pozz
Za Casio, narocito Edifice seriju ti je manje vise sasvim svejedno koji model uzmes, posto su heneralno gledano svi dobri.
Sto se Seika tice, nije nemoguce kupiti ga na daljinu, recimo sense isporucuje besplatno te satove, jedino sto nisi u mogucnosti da probas sat pre kupovine.
E, pre bilo kakve kupovine ti obavezno savetujem da se dobro informises preko foruma, a i interneta o kopijama satova. Takodje, bilo bi dobro da nadjes detaljne slike modela koji gledas, kako bi mogao da uporedis. Meni su u jednoj radnji ponudili sat Edifice za 11.500 hiljada kao original, a zapravo je teska kopija (farba je pocela da se ljusti). Trazi garanciju obavezno i dobro proveri, posto danas covek vise ne moze da bude siguran.
Proveri ovaj link Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija . Ja sam sat uzeo preko njih, provereno su originali. Odaberi Casio Edifice i pogledaj sve modele u tvom cenovnom rangu, a preporuke specijalne nema, sem tvog licnog ukusa. Nosim Edifice i nemam ni najmanjih zamerki. To su jeftini i dosta izdrzljivi i kvalitetni Miyota mehanizmi, koji se u krajnjem (malo verovatnom) slucaju lako menjaju.
Ja bi se licno ispruzio i uzeo Seiko Monster, ali posto mi se cini da volis malo komplikovanije satove mozes recimo Citizen BJ7010-08E NIGHTHAWK
Himmel, ako nije tajna, gde su ti ponudili kopiju? Ovo može koristiti celom forumu.
@stuntmaster
pogledaj Seiko 5 Sports SRP127J World Time
Hvala, mislio sam da je neka poznatija radnja.
Uzvraćam pozivom na kafu ako se zadesiš u BG :tee:
hvala svima na savetima , zahvaljujuci vasim predlozima pazario sam casio edifice 17.000 mnogo lepo i mocno izgleda :D
Čestitke! :congrats:
A gde su slike sata? Jel možemo da ih vidimo?
Pozz!
^^
Mi ovde volimo da pomognemo, ali volimo i kad nas za to plate... Slikama kupljenog sata, najcesce :D
nisam bio u mogucnosti da okacim sliku zadnjih 3 dana , ali evo i vi da ga vidite
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/e87w.jpg
Super sat. Čestitke. Meni je to jedan od najlepših Casio Edifice modela.
Odlicno :congrats:
Cestitke na kupovini,bas mi se svidja taj model sa alarmom :thumbup:
+1 ...takodje čestitke ! Prilog 86970
Cestitam u zdravlju ga nosio.
@stuntmaster cestitam na kupovini. :thumbup:
Kad budes imao vremena, postavi jos slika i napisi neke svoje utiske o satu.
ocu samo da ga malo iznosim , imam i neki swatch ali ostavio sam ga kuci posto sad nosim ovaj pa cu i na njega da lupim neku mini recenziju kad ugrabim priliku
Lep i dobar sat! I meni se dopada!
Iščekujemo lične utiske o njemu...
Pozz! :)
Samo polako, tek za dva-tri meseca ces ga potpuno upoznati... sve vrline i ... sta god da jos ima :D
inace isti ima i gazda radnje , kad mi pokaza svoj na ruci , ja u cudu. Kaze da je izdrzljiv sat mnogo ,rekao je da ide sa njim u saunu , u bazen , tusiranje i da to sve bez problema podnosi , a kako izgleda verujte mi ne sumnjam , mislim za saunu i to :D
Lepo je to ali nemoj da nosis sat na tusiranje i saunu. Nije to diver, a i topla voda nije dobra za sat iz vise razloga koje cu ti objasniti ako te bude interesovalo. Kupanje u moru/reci/bazenu je OK. I ne koristi dugmice u krunicu dok je sat mokar.
Ćao,
Jedna od glavnih stvari koja me oduševljava kod automatic satova je to što vrlo često imaju neprekidnu sekundaru. Dobro, znam da nije baš potpuno neprekidna ali se pomera češće od 5 puta u sekundi pa ostavlja takav osećaj. Gledao sam razne satove kod nas i nisam uspeo da vidim nijedan klasičan quartz sat koji ima te odlike, pa me zanima da li takav sat postoji i da li se može kupiti kod nas? Max cena do koje idem je 300 evra.
Hvala na pomoci
Mislis dopada ti se to sto kod automatika sekundara klizi? Pa to i jeste odlika automatika i koliko ja znam ne postoji ni jedan klasican kvarc kod kojeg sekundara klizi, vec na svakom kvarcnom satu sekundara "skace" sa jednog na drugi broj