-
Re: Pomoc pri kupovini :)
Onda treba da tražiš narukvicu za 512 D
Na brzinu sam video
-http://www.amazon.com/Casio-watch-wa.../dp/B00AG2BJMU
-Casio watch strap watchband stainless Steel gray 23mm for EFR-512D: Amazon.co.uk: Watches S&L d.o.o.
Beograd
Tošin bunar 268
Tel.: +381 11 6555630 Ovo je ovlašćeni distributer Casio satova . Pitaj njih da li mogu da nabave taj deo i koliko košta.
-
Re: Pomoc pri kupovini :)
Kontaktirao sam S&L i kazu da moze da se naruci (kazu original). 2500 dinara je i kazu da bi stiglo za 4 nedelje. Hvala na pomoci Vladane :)
-
automatik do 200 e
Pozdrav svima! Hocu da kupim automatik sat volim egzoticne oblike zelim da ima kalendar. Ako neko ima predlog za dobar kvalitet za taj kes
-
Re: automatik do 200 e
Kalendarska egzotika za 200 eura... Zavisi kako zelis da kupis, da li kod nas ili si spreman da narucis online sa nekog od sajtova i pritom u tu cenu uracunas i carinu i ostale obaveze?
-
Re: Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
Sad sam u njemackoj nznm kad cu kuci. Uzeo bih verovatno ovde narednih dana ako nadjem nesto zanimljivo... i dalje me zanimaju predlozi za dobar automatik
-
-
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00P80..._1448218716173
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B009AN..._1448218965660
Sad sam pokusao da saljem linkove kakav oblik mi se svidja al nesto baguje.
Da li se neko susretao sa Alien Work?
-
Citat:
Albert Frusciante kaže:
...Da li se neko susretao sa Alien Work?
Kinezi...
Da skratimo pricu, realno gledano za te pare od novih satova, a da vrede, mozes da uzmes Citizen, Seiko, Orient, Casio i jos po neki brend. Sve ostalo su ili modne igracke ili Kinezi.
-
E jos jedno pitanje j.springs?? Jesu dobri ili je levatska marka?
-
J. Springs je podbrend Seika, i prave dobre satove.
-
Jel ima jos neko ideku neku za brend neki cool.? Meni se svidja deTomaso a vidim da je na crnoj list
Sad sam nasao na amazonu seiko orange monster xa 130 e da li je moguce to???
-
Uz malo sreće, moguće je naći Monstera za tome slične novce, ali obično ne na Amazonu.
Za te novce pogledaj i Seiko Sea Urchin.
-
Ako narucujes online racunaj da imas do 140-150 eura na rapolaganju , 50-60 otpisi na troskove carine. +1 za Sea Urchin
-
Eno na KP jedan Sea Urchin za 125. Reklamira ga čovek kao Mini Sumo, što sam video često po stranim forumima, iako mi je lično to sumanuto, jer imaju iste manje više samo kazaljke :)
-
Urchin nije na nivou SKX-ova a kamoli Sumoa.
-
Pa niko nije ni rekao da je na nivou, ali se uklapa u cenu, a ok je satić. Meni lično je smešno što ga iko uopšte zove mini sumo.
-
^To sam i mislio. Cesto ga reklamiraju kao diver i sl.
-
Može da se zbuni neko zbog nadimka i izgleda. A da je diver - nije.
-
Sta je KP?? Nesto mi se seiko monster svideo... a u njrmackoj sam trenutno stigne za dan dva sve nije toliko postarina skupa. Ima li ko jos predloge kakve
Jel zna neko sajtove neke dobre za narucivanje
-
KP je Kupujem Prodajem sajt, pretpostavio sam da znaš. Online prvo što mi pada na pamet je creationwatches. Sa Monsterom nema greške.
-
Jel valja ovaj brate
Refurbished Seiko Automatic Monster Diver SRP307J1 SRP307J Men's Watch
Kakva je razlika izmedku njega i ovih sto nisu na ^snjzenju^
-
Refurbished znači da je sat popravljan pa ponovo pušten u prodaju. Verovatno mu sada ništa ne fali ali nije nov. U skladu sa tim je i manja cena za razliku od ostalih.
-
Da li neko zna nesto o firmi Gigandet?? Meni sat izgleda slican seiku a imaju prelepih modela.
-
Prepostavljam da je ista situacija kao i sa SICUROM, neko je kupio ime brenda i sad stanca satove, kakvog kvaliteta, pretpostavljam loseg ali mozda gresim. Ja bi na tvom mestu izbegavao sve sto nije potvrdjeno iskustvom ljudi sa foruma. Za taj novac kao sto su ti rekli ostali imas izbor SEIKO , ORIENT, CITIZEN i jos par brendova (Gigandet ne)...drz se monstera. No na kraju ti treba da zivis sa tim satom na ruci pa kupi sta ti se svidja.
Pozdrav
-
E hvala puno na odgovorima svima. Da li ima ko iskustva sa deTomasom, on mi se svidja bas a vidio sam da je na blacklist-i
-
Oni koji su imali iskustva sa pomenutim brendom su ga i stavili na crnu listu
-
Tesko da ces tu cuti bila sta pohvalno za tu marku sata....
-
-
Hey na ovom sajtu creation... pre par dana trazio monster i bio samo jedan oko 300e. Juce udjem ponovo u sajt i odusevim se... ima jedno 7-10 razlicitih boja.. i svi odp 200 e. Sreci kraja nokad haha
-
Taj sto si video za cca "300" eura je SRP637 ili Shrouded Monster, Baby Tuna za 296 USD, Prilicno masivan sat. Ovo sto je za "200" eura su klasicni monsteri (J za 245USD ili K za 199USD). U svakom slucaju za koji god se odlucis nek te sluzi sa srecom. Meni ipak ovaj SRP 637 izgleda vise kao lose sklopljen tenk. Opet SRP585 koiko god bezel nekima bio nedopadljiv izgleda makar meni, mnooogo bolje.
SRP 585
http://www.svetsatova.com/forum/atta...ps1a1d7137.jpg
-
Ja vala ni 637 ni 585 se ne bih ni malo bunio da mi poštar donese :)
-
Daj nekih slika od oba neradi link ovaj sto si postavio
-
Meni je link vidljiv, proveri na google-u.
-
311 stize sutra... pa cu ubacit sliku neku. Sta je ovo K?? Znam da je J japan...valjda
-
Citat:
Albert Frusciante kaže:
. Sta je ovo K?? Znam da je J japan...valjda
Ostatak sveta :)
-
E ovako... danas sam se prepao tako da kazem.. Da li je normalno da sam narucio obican a stigao Japan?? Ili je stigao fejk neki?? Vidim na netu kod svih pise made in ako je orig.valjda kod mene nesto ljevo pise
Pise kao move"'i' japan
-
Prvo to J ili K na Seikovim satovima uopste ne oznacava mesto gde je sat napravljen, vec je to do trzista i razlike u kanalima distribucije istih. Bilo je vec dosta price o tome na forumu.
Ovo drugo se verovatno odonsi na movt Japan.
Sve u svemu, to ne bi trebalo da te brine ni malo. Uzivaj u satu i postavi obavezno neke slike.
-
Hvala puno na odgovoru. Vec sam se unervozio bio haha. Sad sam na poslu veceras stavljam slike obavezno.. slike kacim obvde ili druga rubrika??
-
-