-
Seiko SNN237P1
Preporucise mi ovaj sat u temi 'za do 200€' pa se ja zagrejah, kao sto i tamo napisah svidja mi se sto nije prenabacan unutra i sto mnogo dobro sija u mraku kad se naguta svetlosti :laugh:
Poseduje li ko ovaj model i kakva su mu iskustva?
Snizen je na 20 000 pa bi mi i cenom odgovarao...
-
Re: Seiko SNN237P1
Prvo, da pohvalim mnogo duhovit stil pisanja :) Što se Seika tiče, kao i konkretnog modela, kompanija je od renomea, valjalo bi sat da probaš uživo, to mnogo znači. Treba da znaš da sat ima PVD premaz (crna boja) te da je se dešava pri grebanju tokom nošenja da se sloj skine. Mehanizam je proveren 7T49 , bez kamenčića "fly by wire" Seiko, ali proveren, rezervisan za taj cenovni rang. Sat ima ima pilotski stil, meni je lep. Baš tu verziju nisam video ni kod jednog forumaša, ima isti model, sam ne PDV.
-
Hvala 😃
Meni se bas svidja sto je crne boje, sutra cu ici da probam po radnjama neke druge modele i brendove pa cu odluciti...
Hteo sam da vidim samo ima li neko ovaj isti model da ostavi komentar iz prve ruke..
-
Preporučujem ti da pogledaš još Citizen i Casio satove. U tom cenovnom rangu uz Seiko nemaju premca.
-
Dvoumim se izmedju Casio Edifice serije, dok mi je od Citizena najlepsi NightHawk ali mi on probija budzet...
Sutra cu da probam uzivo da licno vidim kako mi stoji pa cu se odluciti... Slatke muke, bilo koji da uzmem posle 7 dana ce da bude 'vidi ovaj je lep' haha :D :D
-
Re: Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
Nighthawk je dosta bolji sat od bilo kog Casia iz Edifice serije, tako da po meni vredi dati malo vise para za njega.
-
Htedoh i ja to da napišem, nego ne znam koliko para možeš da izdvojiš.
-
Uh... Krenuo sam sa 10ak hiljada i dodjoh na bezmalo 25 hahahah zivote...
A izmedju SNN237P1 i NightHawka, koji je bolji?
S tim sto je Seiko jeftiniji 6-7 hiljada...
-
NightHawk nema niti jednu konkurenciju, kada je u pitanju njegov cenovni rang... vec NightHawk u PVD-u (ti rece da hoces crni sat) malo vise prevazilazi pomenuti budzet.
Ako i SS dolazi u obzir, NH nema konkurenciju ne vezano za brend. Odlican eco-drive kvarc, sa minimalnim odstupanjima, kvalitetni materijali kucista-narukvice (metal), odlican wr, luminacija nista losija od Seiko-ve....etc....
Dakle, bolji izbor od pomenutog Seika, ali i skuplji...
Sve zavisi koliko si spreman da se izujes....
-
E vala Baki svaka ti je ko Njegoseva, ukoliko imas mogucnosti da uzmes NH ne lomi puno glavu
-
Hvala svima na odgovorima.
Dosao bi u obzir i ovaj sat : Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Naravno posto se crni guli, izbegao bih to a i sacuvao bih koji dinar :D
Tako da mi boja nije problem, videcu za rodjendan posle vikenda ovog da castim sebe... :D
-
...ma najgore sto kako se dodaje koji dinar na budzet, tako se otvaraju novi predlozi... tako to ide.
Ako dodjemo na cifru PVD NH , po difaultu se javlja jos jedan odlican PVD komad ! Seiko Stargate , lepotan za sebe...
http://i61.tinypic.com/10ne5bn.jpg
http://i59.tinypic.com/2d6w3t0.jpg
Citat:
borisa kaže:
Hvala svima na odgovorima.
Dosao bi u obzir i ovaj sat :
Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Naravno posto se crni guli, izbegao bih to a i sacuvao bih koji dinar :D
Tako da mi boja nije problem, videcu za rodjendan posle vikenda ovog da castim sebe... :D
Slike posle cascavanja su obavezne !!! Valja i nas slikama pocastiti , ako vec kolacima i hladnim pivom ne moze....:thumbup:
-
Najverovatnije cu da jurim NH siv, sa metalnom narukvicom, ovde na satovi-online je 23 000, videcu kod mene u gradu da probam licno i mozda uzmem na odlozeno :D
Pa mi bude malo lakse..
Nije osamnaesti svaki dan :D
-
Jesi li ga probao. Ja sam bio baš dugo zapaljen za NH i jako sam se razočarao kada sam ga stavio na ruku. Nije mi legao, po proporciji. Veličini....
-
Zato sam rekao da cu da obidjem Cacak sutra da vidim licno... Necu da kupujem na nevidjeno, videcu koji mi se najvise svidi uzivo i kupicu, ne volim da mnogo razmisljam dok kupujem :D
-
Pozdrav,
planiram kupovinu sata,svidjaju mi se nekoliko modela, pa bih vam bio zahvalan na sugestijama, misljenju, predlozima
Guardian
BPM Satovi & Nakit. Sector muski sat - R3271975001
BPM Satovi & Nakit. Festina muški sat Sport F16760/1
Hvala
-
Mislim da sector ima bolju preglednost u odnosu na festinu, jer na brojčaniku je bolji kontrast. Ako kupuješ bilo koji sat za belim brojčanikom, obavezno obrati pažnju na to da li se boja kazaljki dovoljno razlikuje od boje brojčanika. Nisam video ovaj drugi model, ali mi tako deluje sa slike.
-
Citat:
borisa kaže:
Zato sam rekao da cu da obidjem Cacak sutra da vidim licno... Necu da kupujem na nevidjeno, videcu koji mi se najvise svidi uzivo i kupicu, ne volim da mnogo razmisljam dok kupujem :D
Sugrađaninu, nećeš u Čačku naći NightHawk nigde... Mnogo veći izbor imaš modnih satova, nego Seiko i Citizena... Tako ti je to kad je šanerski grad... Najbolja ponuda ti je u Silver-u (oni daju na rate i administrativnu zabranu), koji se nalazi na šetalištu kod Korzoa i kod bioskopa Sutjeska... Iskreno teško da ćeš te modele naći u Čačku... ;)
Citat:
stevavet kaže:
Stavi sva tri sata na ruku (ukoliko si u mogućnosti) i koji ti najbolje stoji njega uzmi... Festina daje najbolje za uloženi novac. Iskreno meni je najlepši sector od ta tri predložena modela... Mada sve je to individualna stvar...
-
kis kis beng beng posle cu da odem da vidim po svim radnjama pa u najgorem slucaju cu naruciti preko interneta ako ovde budu preteravali sa cenom posto ocekujem to...
I Seiko ovaj ako bude imao okej je posto se necu onda mnogo nategnuti da bih kupio... Mada videcu, prvi od ekipe Casio-Seiko-Citizen koji mi se svidi cu da uzmem i necu mnogo da razmisljam, samo mucim sam sebe :D
-
Citizen Promaster NY0040-09E
Pozdrav narode, interesuje me nesto vise o ovom satu i vasa iskustva ako ga neko ima ili ga je imao. I gde mogu da ga kupim kod nas, nigde ga nisam video u izlogu, s toga zakljucujem da moze da se poruci ,ali gde? hvala :)
-
Re: Citizen Promaster NY0040-09E
-
Imas i jedan kod nas na berzi polovnih satova ako ti odgovara: Citizen Promaster NY0040-09E
-
S Citizenom ne mozes promasiti, a ovaj na nasem oglasu je ok, od kolege, sacuvan i cena mu je skroz dobra.
A ujedno upitaj kolegu Darka za dojmove....to ti je iz prve ruke!
-
Video sam, ali hteo bih nov da kupim :)
-
@jagodanbg skywatches šalje u Srbiju? Nisam video Srbiju na spisku država za slanje.
-
Mozes da narucis u Bomaru za 27k.Pozoves narucis i sacekas jedno mesec dana:yes4:
-
Što se tiče iskustva sa satom...
Ja imam taj sat (u drugoj boji) i baš mi je momentalno na ruci.:)
Ukratko, imaš moju punu preporuku u vezi kupovine ovog sata.
Što se kaže -vredi više nego što košta.
Kvalitetno i čvrsto napravljen sat.
Unutra je Miyota Automatic Cal. 8203 - pouzdan i vrlo precizan mehanizam koji ima i mogućnost ručnog navijanja.
-
-
Citat:
backarelli kaže:
...ma najgore sto kako se dodaje koji dinar na budzet, tako se otvaraju novi predlozi... tako to ide.
Ako dodjemo na cifru PVD NH , po difaultu se javlja jos jedan odlican PVD komad ! Seiko Stargate , lepotan za sebe...
http://i61.tinypic.com/10ne5bn.jpg
http://i59.tinypic.com/2d6w3t0.jpg
Slike posle cascavanja su obavezne !!! Valja i nas slikama pocastiti , ako vec kolacima i hladnim pivom ne moze....:thumbup:
Ovaj je baš pravi lepotan! 😍
-
Aaaa nemojte mi to raditi, planirao sam 100e da dam sad predjoh 300 hahahaha
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Dopadaju mi se "3D" markeri :thumbsup:
-
U dilemi sam između ova dva sata Fossil JR1353 ili Nautica A17632G????
Može neki savet??
-
Re: Fossil ili Nautica?????
-
-
BPM Satovi & Nakit. Sector Ocean Master 3253966125
Ovo je po meni zaista dobra kupovina, kome se svidja, naravno
-
-
Ne javlja se niko od poznavalaca satova u vezi ovog sector-a
-
Wr 200 m (dobro)
Safirno staklo (lepo)
ETA G10.711 (jeftin ali uglavnom pouzdan)
20 000 dinara (prilično spuštena cena)
Sve u svemu ok kupovina
-
Nešto ne znam da Sector sada koristi Eta. Ovdje je ISA 8172/220.