Satovi nisu can ni slicni vizuelno, ali u svakom slucaju, pre bih se opredelio za Citizen.
Printable View
Satovi nisu can ni slicni vizuelno, ali u svakom slucaju, pre bih se opredelio za Citizen.
Pogledaću. Nisam znao da nisu bas kvalitetne originalne. Mada poznavajuci sebe, bas sam proklet, ako nešto nije onako kako je 'fabricki' onda me stalno nervira. Pogledaću sta ima na netu od tvojih predloga ili na strap code
Drugari treba mi mala pomoć :) Ženski sat je u pitanju i budžet je do 20 000. Ono što bih ja volela, je metalna narukvica, kvarcni mehanizam, ovako neštoPrilog 122095 E sad mene zanima da li ovaj sat vredi ove pare i da li imate neki drugi predlog :) Hvala unapred
Ne vredi.
Seiko, Citizen, Casio, staviš kusur uu džep i kupiš još neku krpicu. I plus ti se ne smeju ljudi što nosiš sat marke koja pravi gaće i čarape, koji je pritom debelo precenjen.
Evo kako jedan Edifice elegantno stoji na ženskoj ruci ;)
Prilog 122227Prilog 122228
Pozdrav. Zeleo bih da kupim sat do 25 000 din. U obzir dolaze Seiko, Festina, Tommy Hilfiger ili sta mi vi preporucujete. Samo da napomenem da trazim sat sa metalnom narukvicom. Molim za pomoc :)
seiko, orient, citizen, mada nisi rekao da li da bude quartz ili mehanika koji precnik i koji stil sata
Sto se tice mehanizma, moze i kvarcni i mehanicki, sta mi vi preporucujete. Zelim elegantniji stil, da ne bude sportski, a precnik mi nije toliko vazan samo da ne bude prevelik
Nikola0098, dobrodošao na forum.
Prema kriterijumima koje si naveo predložio bih ti dva Orient-ova dress modela.
Oba sata su automatici, raspoloživi su u nekoliko boja i u tom cenovnom rangu kome pripadaju su apsolutno dobra kupovina.
Prvi model je Orient Bambino cena oko 180 eura a drugi Orient Simphony po ceni od oko 155 eura.
Bambino je za nijansu skuplji od drugog i po mom ukusu lepši i popularniji među ljubiteljima satova.
Nekoliko članova foruma ima ovaj sat, tako da možeš na forumu pročitati i njihove impresije o njemu.
Oba sata su 41 mm u prečniku, pa bi ti i dimenzija sigurno odgovarala i možeš ih videti na priloženim slikama.
Bambino se jedino isporučuje sa kožnim kaišem dok Simphony ima verziju sa metalnom narukvicom.
Prilog 124302Orient Bambino Automatik
Prilog 124303Prilog 124304 Orient Simphony
Samo što je nestašica nekih od verzija ovih modela. Ja preporučujem Bambino, kažu da se Sym oseća na ruci i da je Bam kvalitetniji. Imaš tri generacije Bambina, sve su lepe. Pogledaj i Capital (kvarcni) i Esteem.
Hvala puno na odgovoru. A koji biste mi preporucili od kvarcnih ili automatik? Takodje u izbor spadaju i sa hronografom, sa ona 3 kruga od kojih je jedan stoperica ili koji imaju dane u mesecu?
Zaboravio sam da napomenem da trazim sat sa metalnom narukvicom.
Pa ti dane u mesecu možeš da imaš i van kruga :) To je samo dizajnerski princip, hoćeš li dan i datum imati u prozoru ili u krugu. A štoperica... Ako ti se sviđa, što da ne. Je li ti to prvi sat? Ako te mrzi da se bakćeš oko naručivanja, oglasa (orient predlozi), da skratimo - idi na sajt Bomara ili još bolje u radnju ako je ima u tvom mestu i pogledaj, imaš lepih modela do 200 evra. Kvarcni su, znači lakši, nikad nećeš da ga nosiš na servis, i imaju solarne ćelije, znači nećeš menjati bateriju. Zapravo menjaćeš za 10 godina ili više ali mislim da ćeš pre zameniti sat jer će ti se ukus promeniti. Eto da skratimo diskusiju.
Da to mi je prvi sat. Zaboravio sam da napomenem da zelim sat sa metalnom narukvicom. Ja bih hteo ako vi koji se razumete u "svet" satova pomognete oko kvaliteta i da mi predlozite neke brendove i modele.
Koliko vidim vec su ti predlozeni brendovi, Citizen, Seiko, Orient, Casio. To su uglavnom u ovom cenovnom rangu proizvodjaci koji nude najbolji odnos ulozeno/dobijeno.
E sad, da mi ovde ne bi lupali i postavljali 1000 modela, ti izaberi nekoliko modela od ovih proizvodjaca koji ti se cine zanimljivim, napravi neki uzi izbor i postavi ovde da ih svi zajedno prokomentarisemo i vidimo koji je najbolji.
Kolega Nikola
Da li si razmisljao o kupovini sata preko interneta?
Festina? Zanimljivi dizajnom a dobar kvalitet. I da, i ja predlažem kupovinu preko neta, iako sam imao poluloše iskustvo ponovo bih to uradio (i planiram).
Sad vidim da sam u prethodnom postu progutao da su to Citizen satovi u Bomaru...
Moze i kupovina preko interneta. Evo ovi modeli su mi se svideli:
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - Sport F16488/5
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - 1791120
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - F16820/4
Seiko sks421p1
Nemoj samo te Tomi Hilfingere molim te 😂
Haha dobro onda bez njih. Evo i ovaj seiko Seiko.rs SEIKO Solar muški Solar Muški ručni satovi
Jedno pitanje samo, da li je bolji festina ili seiko kao brend?
Seiko, apsolutno.
Eto ja sam postavio sta se meni dopalo. Pa bih vas molio da mi pomognete i da mi vi predlozite neke satova, nevezano koje sam ja spomenuo.
Gledao sam i Seiko SSB053P1 ali sam takav nasao samo na sajtu online satovi
Nemoj taj, nema iluminaciju. U Vitanovu imaš akciju, Pulsari su na akciji 30%, ima zanimljivih modela. Imaju iluminaciju :D
Jos jedna pomoc ako moze. Gde u Beogradu mogu naci veci izbor seiko satova?
Kod Vitanova. Prodavnica je u Vasinoj, a pogledaj i njihovu prezentaciju na internetu.
Dragi ljudi da li moze pomoc?:) Planiram da poklonim sat do 200 evra decku, u planu sam imala neki klasicniji, npr. za posao, ali da ne bude previse ozbiljan. Koji model i proizvodjace bi ste mi vi preporucili?
casio seiko i citizen
http://www.svetsatova.com/forum/f102...l#.V3QV3RI1yHs
Pozdrav, znam da se tema provlaci vec duze vreme, ali su postovi stari po par godina.
Zanima me koji bi ste mi sat preporucili za oko 200e, uzeo bih ga ovde kod nas.
Nesto sto me zanima je npr.,da sat ima safirno staklo,da ne bude manji od 43mm,metanlna narukvica,izmedju elegantnog i sportskog,mehanizam swiss made ili japan(neki solidan), nebitno je. Svaka preporuka i savet su dobro dosli. :D
Hvala unapred!
Ovaj bi mogao da ispunjava tvoje uslove Sports Sat je odlican, ja ga imam u varijanti sa koznom narukvicom.
Znam da je stara tema ali da li bi neko mogao da proveri ovaj sat?
Orient Automatic Sun And Moon FET0P002B0 ET0P002B Men's Watch
Mislim da je i vise nego OK ponuda.
Sta imas provjeravati?
Creationwatchea su jedni od najvecih prodavaca na sivom trzistu ne prodaju fejk satove. Lijep sat btw.
sent from my LV using Gucci
@petkovic
Kolega, Orient u kategoriji "jeftinih" satova stvarno pruža mnogo, a Creationwatches odlična trgovina (lično kupovao od njih)!
Super su osim kad pošalju defektan sat
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Prilog 129059
Pozdrav dobri ljudi :)
Pratim dugo ovaj forum, i napokon je dosao red i na mene.
Prvi put kupujem sat i imam 250e. Voleo bih da to bude metalna narukvica..
Svakodnevno bih nosio, uz klasicno patike, farmerke, majica, dzemper..da moze da prodje i za izlazak uz nesto malo lepse itd. Imam 24 godine, verujem da moze i ta informacija da posluzi.
Citajuci forum sam usmerio paznju na Citizen i Seiko.
Nedavno sam probao ovaj model, nazalost izgubio sam broj modela. Ali tad mi je cilj bio da vidim kako bi mi stajala metalna narukvica. Tek cu ici i isprobavati. Evo jedne slike tog sata koji sam probao. Misljenja sam da je moj zglob i taj deo bas tanak, i ne umem da procenim jel ovo meni stoji ili ne, ili samo nisam navikao? Zato me zanimaju vasa misljenja :)
Sad sam izdvojio 2 modela Seiko sndd89p1 i citizen ca0590? Sta mislite o ovom eco-drive? Sta se desava kad se to pokvari, i da li se kvari? Nesto sam skeptican.
Sto se tice cena jel ima jos nesto sto mogu da gledam osim Vitanov zlatare? Sta mislite o zlatari Babic, sad sam video 20% popust na citizen pa je ca0590 24000...(nadam se da ovo ne spada u reklamu sto sam naveo naziv prodavnice, al vec sam vidjao da pominjete :) )
Naravno dolaze u obzir i drugi predlozi, kao i manja cena :D Hvala!
Stoji...Ali knap. Dobar je taj Citizen. Ali probaj obavezno, malo je veći. U Bomaru daju 5 godina garancije.
sent from my Gant fashionphone
..po ovome sto sam procitao moj bi predlog bio Citizen Nighthawk....a sto se tice eco-driva ne brini se....odlicni mehanizmi.
Malopre sam probao Citizen ca 0590-58e cena u bomaru u uscu je 25492 i reko da pitam jel imaju popust na kes :D negde sam procitao da treba pitati :D al nema. A nasao sam za 21600, al nisam pitao za garanciju (bomar 5 god) pa ne znam dal ce tih 4000 da mi se obije o glavu u prvih 5 godina :D ili u razlici koju imaju za garanciju :D ako je ima, provericu..
E sad, vise mi se svidja kako mi stoji metalna narukvica sad kad sam probao, od proslog puta kad sam napravio sliku.
Primetio sam da mi smeta kad se sija, voleo bih da je matirana skroz, a ovaj model ima bas male detalje koji su hromirani..
Mislim da me zato vise privlaci crni celik, al sam nedavno na nekoj temi procitao iskustvo da se taj celik posle nekog vremena oguli i da bude ruzno? Skine se kao ta crna boja? Jel to istina, jel imao neko iskustvo sa tim? Nekako mi neverovatno da se to tek tako skine..
Sto se tice predloga za nighthawk, gledao sam taj model al ako se ne varam.. probija moj budzet. I sto se njega tice, previse detalja..
@petar012 i sta znaci knap :D u kom smislu? :)
Hvala vam na odg!
U smislu da je milimetar veća dužina između lugova ne bi valjalo. Prevazilazilo bi zglob.
sent from my Gant fashionphone
Jasno :) to je onda u dobrom smislu :D Razmisljam se puno zbog cene itd, al uvek se vracam na ca0590 :) jel mislite da je taj ok?
Gde ga kupiti?
(ponavljam se..al reko da sumiram ovo u kratku poruku, gore sam se raspisao, zagubi se poenta)
@demo0007
Druze, ovaj Seiko sto si poslao sliku je super, ali ti je malo veci. Ako planiras za svaki dan, nemoj njega. :D
Moj ti je savet da pogledas Nighthawk uzivo da vidis kakav je i da se sacekas i skupis jos malo novca za njega. Jeste ima mnogo detalja, kao sto si rekao, ali je savrseno citljiv (o iluminaciji Nighthawka ne treba trositi reci) a to mozes da vidis samo ako ga vidis uzivo. Bojim se da je konkurencija satova na trzistu do 200-250€ ogromna. A Eco Drive nece da se kvati, ne brini.. Baci oko i na Candino modele ako vec neces Nighthawk.
Pozdrav.
Sent from mTalk