-
Re: Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR
Šta to znači trebalo bi da su orginali :scared:, sad me poplašiste skroz na skroz, ne znam sad šta da radim :confused: .
Što se online kupovine tiče, pročitao sam celu temu na koju me je RUS uputio, hvala još jednom na tome,
i to što se ne dobija orginalna kutija i garantni list i uputstvo mi nije mana obzirom da sat košta toliko jeftinije.
Ali računica je jasna, online je ista cena kao na KP, bar ovaj sat koji je meni interesantan,
plus što na KP kao daju oriđiđi kutiju i garanciju od 2 godine, ali me uplašiste sa ovim trebalo bi da su orginal :wacko: .
Sad ne znam šta da radim i gde da kupim sat, a bogami posle gledanja sajta ne znam ni koji :dontknow:
-
Treba ti kutija kod dalje prodaje, i svi ostali papirici i kartice
-
Pa znam, ali kupujem sat na duže, tipa 3-5 godina, tako da do tada neće vredeti ništa i neću ga ni prodavati,
staviću ga u fioku sa ostalim zastarelim i prevaziđenim stvarima, tako da mi to nije neki problem što nema orginal kutija.
Veći mi je problem jesu li satovi sa KP orginal ili ne.
A najveći mi je problem što se u mojoj užoj okolini niko ne razume u satove da bi mi uživo pomogao.
-
Dobro došao na forum.
Neznalice ( kud uze ovaj nadimak, nešto mi je nezgodno da te tako oslovljavam:)) idi na KP, nađi prodavca Igor Casio , vidi koji ti se sat sviđa i kupi od njega. Nekoliko članova je od njega kupovalo sat, među njima i ja i nije bilo problema, satovi su orginal. Ako budeš želeo uvek možeš odneti sat kod časovničara na proveru.
Evo ga i link ( nisam gledao da li ima model koji te interesuje ali koliko znam može ti i naručiti sat koji te interesuje ): Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem
-
Hvala na dobrodošlici i na informaciji, zato si ti Master a ja young Padawan :beer: .
-
hehe
zatrebace kutija, i nemoj da si siguran da neces sat prodati kad ti se svidi neki skupji i lepsi
-
I sta ce da radi sa kutijom!? Da mu poveca cenu za 5e kad bude prodavao sat.
Kutija ponekad znaci kad je u pitanju skup sat, ali za ove neke satove ispod recimo 500e, ne znaci skoro nista.
-
Original je nemas problem :) okaci slike kad uzmes ;)
-
Ne treba mi orginalna kutija ako je cena 50% manja, kompromisi moraju da se prave, jasno mi je to.
Vama hvala na odgovorima :adore:, puno ste mi pomogli sa jedne strane,
a opet sa druge strane ste mi "odmogli" ,
jer sam na ovom forumu video gomilu lepih satova i sad ne znam koji da izaberem :D .
Citat:
bezbi kaže:
Original je nemas problem :) okaci slike kad uzmes ;)
Gde je orginal, na KP?
Ima 3 prodavca koji rade Casio, misliš li na njih, imaju brdo pozitivnih ocena?
-
da upravo to sto si rekao, da mu poveca cenu za 5 evra i da ga lakse proda
je l je 5 evra za bacanje?
-
Moram da se umesam,nije bitan novac,vec koliko stvarno volite satove,pre bih dao 20 posto vise i za najbezvezniji i za relativno skup sat,samo da stigne u originalu,kao kada napusti proizvodjaca,nego da ga samo kupim,ako ga vec kupujem,kupicu ga kao pravi kolekcionar i ljubitelj satova,pa makar bio i sat za licnu kolekciju.Najbitnija stvar je sacuvati originalnost sata,a u to ulaze i papiri i kutija,kao i sve ostalo,toliko od mene.
-
Zdravo svima,
Treba mi par vasih saveta i misljenja. Za sad sam korisnik sledeca dva Fossil sata i mogu reci da sam bas zadovoljan
Ch2848 - http://sg.discountshop.com/sites/def...0CH2848_00.jpg
Ch2519 - ch2519-1up.jpg (image)
E sad...
Planitam da kupim jos 1 sat i jako mi se svidja ch2600 i ch2601, ali pored ovih fossil-a svidja mi se i seiko snd375p kao i sector850, ali je i razlika u ceni solidna s'tim da mi se ovaj seiko cini malo mali, sto i jeste jer je 39mm.
Sector je 23.500.
Hajde pucajte i dajte savete i misljenja.
Da li da mozda gledam i neku festinu?
Samo da dodam jos dva sata, mislim da je to finalni izbor.
Seiko - Seiko SNN233P1
Sector - BPM Satovi & Nakit. Sector muški sat - kolekcija 850 - R3273975002
-
Re: Pomoc oko izbora - Orient? - do 200e
Ovaj nije loša opcija, Seiko Daytona
-
Da, ali mi je mali, bas kao i snd375p
-
Ja sam dobio CH2600 na poklon, i nisam baš zadovoljan kvalitetom. Chronograph je crkao. Da sam na tvom mestu, pre bih gledao neki Seiko ili Citizen.
-
A ova dva, seiko i sector? Cena ista.
-
Citat:
ssrki kaže:
Da, ali mi je mali, bas kao i snd375p
Mislim da je 39mm, ali je robustan i veliki su krunica i tasteri tako da izgleda veći....
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
ssrki kaže:
Mani se Sector-a i Fosilla , šta će ti to ....
Evo ga sat za tebe, samo moraš da se malo potrudiš, kako bi stigao do njega ...
....reč je o Seiko SSC 2xx (227, 231...etc...) seriji satova Prilog 92726 (pozajmljene slike sa neta)
...promer 43mm bez krunice
http://i60.tinypic.com/2csihvr.jpg
http://i57.tinypic.com/25qgcv9.jpg
http://i59.tinypic.com/2ywz33a.jpg
http://i60.tinypic.com/11uar29.jpg
-
Odličan predlog! Samo zar nije on preko 200e? :)
-
-
-
Baki, ta ponuda sa transportom, carinom i porezom ispadne nesto preko 230e! :flapper: I to pod uslovom da ne naplate izvoznu carinu, kao što znaju. :)
Salim se naravno! ;) Iskreno, mislio sam da je bliži cifri od 300e...
-
....jeste . Nego , mislim da se vredi dodati neki "zelembać" preko za ovakav komad.
Biće jača ponuda za neko vreme, jer ga sada uglavnom nude britanci, koji kidaju sa cenama. Svakako je trenutno bliži cifri od 300e kod top-selera
-
Koja je oznaka ovog drugog, što nije PVD? Uhhh :drool:
Edit:
Sad nađoh...SSC229. Inače, sat ima minijaturan datum, to mu je glavna mana.
-
Pa ne bih mu uzeo to za zlo. Bas je pregledan. A s obzirom da ima i tri podbrojcanika, verujem da ne bi izgledao tako dobro sa velikim datumom. :)
-
Ljudi ajde mi pomozite sa savetom sa kog sajta je beznedno poručiti, da je sigurno original. Našao na oar sajtova po ceni od oko 180$. Mozda nadjem neku kombinaciju da mi ga pazari neko iz EU pa posle organizujem dostavu.
-
Pao je izbor izmedju sledeća dva, dajte mišljenja. Jedino ae plašim da ovaj prvi ne bude mali
Seiko SND253P1
Seiko SNN233P1
Da li mozda neko od vas iz Bg moze licno negde da ih pogleda i kaze za prvi da li je mali?
-
-
Prvi je moj predlog,imas i ceo review od jednog clana ovog foruma o tom satu,ako ne gresim.Imao sam slicnu dilemu,hteo sam ceo crn sat,ali se takvi obicno ogrebu i nema poliranja,ruzno izgleda kada se izgrebe.Ako ti se vise dopada drugi model,inace imam isti model,samo sa metalnim kucistem,bez premaza i na kozi,mnogo je lep sat i kvalitetno uradjen za taj novac,imas ga u varijanti sa metalnom narukvicom i kucistem bez pvd premaza i obavezno uzmi na metalu,ja sam uzeo na kozi i kada sam hteo da narucim metalnu narukvicu,u Vitanovu su rekli da kosta 80 evra i rok isporuke 2 meseca,a razlika izmedju modela na kozi i metalu je 20-30 evra.Nadam se da sam pomogao.
-
Imenjače, što se tiče preporuke sajta, prelistaj malo forum, ima dosta preporučenih sajtova.
Ja bih mogao da ti pogledam te satove, ali malo je nezahvalno da ti neko drugi ceni veličinu sata. To zavisi od mnogo faktora. Pre svega od obima tvog zgloba, pa onda i od tvog subjektivnog poimanja veličine, a i ukusa. Najbolje bi bilo da pre kupovine lično pogledaš sat, osetiš kako ti leži na ruci... Možda i promeniš mišljenje o satu. Meni se to desilo mnogo puta. Na slikama odličan, a uživo bzv. Kao i obrnuta situacija.
I još nešto, ja ti mogu reći da taj prvi model ima 42mm u prečniku, što je po meni idealna veličina sata. Ja lično gledam satove između 40mm i 42mm.
-
Ovaj fossil ch2519 koji nosim je 44 bez krunice i skroz mi je ok. Obim ruke 17,5. Zato se bojim da mi snd me bude mali. Citao teme za online kupovinu. Na onih par sajtova nisam nasao moj prvi izbor ssc229. Zaro cu morati da odlucim neki od ova dva. Verovatnno ce biti kupovina iz inostranstva. Razlika u ceni odlicna. Samo sam malo sumnjicav da su ti satovi originali. Inace dosta porucujem sa neta, to nije problem.
-
Evo ovako:
Porucen Seiko SNN231P1, nadam se da se nisam presao i da ce lepo stajati na ruci. Da li je to dobar izbor?
-
Ne znam da li si procitao u prethodnim postovima,to je bio moj predlog,ja ga imam na koznom remenu koji nije nesto,ali se lepo uklapa,ali na celiku je jos bolji,odlican izbor,bices odusevljen i obavezno slike cim stigne! [emoji2]
-
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
Ne znam da li si procitao u prethodnim postovima,to je bio moj predlog,ja ga imam na koznom remenu koji nije nesto,ali se lepo uklapa,ali na celiku je jos bolji,odlican izbor,bices odusevljen i obavezno slike cim stigne! [emoji2]
jesam, jesam. procitao sam i trazio sam i njega ai ga nije bilo nigde. nasao u sensu. Hvala
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Jos nije stigao, bas me cudi. Sutra ih zovem da vidim sta je u pitanju. Malo mi je cudno, rekli su da ga imaju a nema ga u katalogu.
-
Sta mislite o ovoj Festini kad već Seiko nije stigao? A i svidja mi se
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi-F16488/5
-
Nije los sat, ali je Seiko ipak bolji.
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Ipak kupio Festinu F16488/5. Seiko koji sam u cetvrtak porucio preko sensa nije stigao. Nisam ih ni zvao da pitam u cemu je problem. U cetvrtak prepodne sam ga porucio, ostavio podatke, dogovorio se o placanju i covek mi rece da ga salju u toku dana. Trebao je da bude kod mene u petak, najkasnije subotu. E sad, bilo mi je cudno jer mi je receno da imaju taj sat (snn231p1) ali ga iz nekog razloga nema u katalogu.
No, šta je tu je.
Evo Festine :
Voleo bih da mi neko objasni cemu sluzi kataljka koja se na slikama nalazi ispod kazaljke za minute
-
Ako mislis na malu crvenu,ona je za merenje sekundi,pise ti sec.
-
Ne, mislim na tu tanku dugacku koja ima trougao beli.