re: Pomoc oko kupovine chronograph-a
Hmmm... od ovog bi mogla da se napravi i tema tipa "Sve verzije Citizen Nighthawk sata" pa da je imamo arhiviranu i na forumu! Ukoliko neko ima volju ili želju slobodno neka postavi temu u suprotnom, postaviću je ja narednih dana/nedelja. :)
Chrono Nighthawk je prenatrpan, preglednost ravna nuli ako mene pitate i radije bih kupio običnu verziju nighthawka nego li hrono, em jeftiniji em bolje izgleda.
Pozdrav
Odlicna ideja za temu Verzije Nighthawk-a!
Nego kad smo kod preglednosti - meni je najlepsa verzija za Evropu:
AS2031-57E (Stainless steel)
http://www.larrybiggs.net/scwf/image...d2b03c6d23.jpg
Radio kontrolisan, safirno staklo i jednostavan brojcanik!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja takodje glasam za Citizen. Evo sata koji ja jos uvek cekam i stize krajem Avgusta.
Citizen AS4020-36e
Prilog 2132
U Beogradu ga ima za 400e u radnji. U oglasima na forumu mozes da ga nadjes i malo ispod.
Na EBay-u i Italijanskim i Spanskim sajtovima nesto preko 300.
Inace ima sve. Nerdjajuci celik , safirno staklo , eco-drive , radio controlled i za mene veliki plus kozna narukvica :)
Pozdrav,
Vladan
I na kraju koji Eta mehanizam ima Certina DS Podium Big size, jel Normaflatline? A DS Podium, bez "big size"?
Koje mehanizme ugradjuje Victorinox u svoje kvarcne hronografe, pojedini modeli imaju 251.262 sto je pretpostavljem odlicno, a ostali?
Razmisljam o nekom hronografu, PRC200 me odbija zbog slabog mehanizma, u opciji su i neki Victorinox, Certina...
Re: Pomoc oko kupovine chronograph-a
Big Size chrono Flatline 251.262.;DS Master Flatline/Thermoline 251.233;DS Podium Fashionline G10.xxx.
Victorinox ugrađuje 251.262(ali ne u sve modele) i to jeste odlično.