I meni deluje da je to OK. Kao sto ti rekose, ako nisi siguran, potrazi u drugoj radnji taj model pa proveri.
P.S. dobronamerno, mislim da bi ti postovi bili laksi za citanje da izbacis sh, ch,...
I meni deluje da je to OK. Kao sto ti rekose, ako nisi siguran, potrazi u drugoj radnji taj model pa proveri.
P.S. dobronamerno, mislim da bi ti postovi bili laksi za citanje da izbacis sh, ch,...
croupiersrb - izbor ti je odličan i sa oba sata nećeš pogrešiti!
Ovaj Hamitlon ima odličan ETA mehanizam 251.272 iz serije Normflatline.
Samo obrati pažnju na dva detalja:
1. Postoje Certine Big Size sa sjajnim ETA 251.262 ali i sa G10.211 i one su nešto manje cenjene jer im se mehanizam ne može servisirati (kao što se gore pomenuti servisiraju).
2. Hamilton ima izuzetnu metalnu narukvicu dok je na predloženoj slici Certine u izboru kožna. Uvek je savet da se izabere sat sa metalnom narukvicom a da se kožna dokupi. I dosta je jeftinije a i leti se jednostavnije nosi metal umesto kože.
No time to lose
Vladas- Hvala ti na svim informacijama..
Nego kako da znam koji je mehanizam unutra??
Da li je ETA 251.262 ili G10.211??
Samo chasovnichar?? predpostavljam...
Poslednja ispravka: vladas (24.1.2016. u 20:33)
Proveri koji je tačno model t.j. oznaka modela koji te interesuju, pa proveri na netu ili postavi ovde. Naravno - možeš da pogledaš i u korisničkom uputstvu za sat (dok si u prodavnici), jer ne verujem da ćeš dobiti ispravnu informaciju od prodavaca.
No time to lose
Zna li iko ishta da mi kaze o Maurice Lacroix satovima.. Kako su se pokazali??
Konkretno svidja mi se mnogo izgled modala PT6158...
Nigde nisam uspeo da nadjem neku informaciju o kvalitetu mehanizma i samom modelu sem da lepo izgleda.. Zanima me kakvog je kvaliteta..
Hvala chlanovima oji zele da pomognu..
Nov sam i nisam tako iskusan.. Pa ako iko zna ishta konkretno o ovom modelu hvala![]()
![]()
To bi trebao da je ovaj model
pontos_daydate_05_fcdf860a2b.jpg pontos_daydate_04_140abe8007.jpg
Mehanizam u njemu je ETA 2824. To je klasika, dugo je u upotrebi, lak za servis, ima dosta delova...
Idi na serch opciju na forumu i pogledaj malo o mehanizmu, dosta se spominjao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo meni mog lepotana... Kao shto i obecah..
WP_20160208_17_45_27_Pro.jpg
WP_20160208_17_38_21_Pro.jpg
zeza me blic pa ne mogu lepo da uslikam vidi se na staklu blic![]()
Cestitam!
Slikaj sutra po dnevnom svetlu, tako ces izbeci problem sa blicem, pa ce i slike biti bolje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi